Kuchnia Narodowa
Więcej
WIEPRZOWINA
Wieprzowy język w śmietanowym sosie
Dada 1 h. 30 min. niska
MIĘSO
Salceson
Dada — średnia
Wątróbka wieprzowa w sosie własnym
Dada 50 min. średnia
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Zupa fasolowa z wędzoną golonką
KACZKA
Pieczona kaczka - najprostszy sposób na jej przygotowanie
Dada 2 h. 30 min. średnia
KURCZAK
Piersi z kurczaka w sosie serowym
Dada 60 min. średnia
Piersi z kurczaka nadziewane pleśniowym serem i boczkiem
Jurgason 40 min. niska
Pieczone udo wieprzowe
Jurgason 2 h. niska
Rolki z kurczaka faszerowane szpinakiem
Jurgason 45 min. średnia
Filety z kurczaka w ziemniaczanym cieście
Jurgason 40 min. średnia
Pieczone piersi z kurczaka z ziemniakami
Jurgason 1 h. 20 min. niska
ZUPY MIĘSNE
Kapustnica
Dada 1 h. 20 min. niska
Odwrócone filety z kurczaka
Piersi z kurczaka faszerowane dyniowym pesto
Zuzka — niska
Pieczony kurczak z ryżem
Dada 1 h. 30 min. średnia
Nadziewane wieprzowe rolki
Jurgason 50 min. średnia
Świąteczna kapustnica
Drobiowa rolada w cieście francuskim
Rolki z kurczaka z nadzieniem z bułki
Jurgason — średnia
Smażone filety z kurczaka
Dada 60 min. niska
Kapusta włoska na gęsto z kawałkami mięsa drobiowego
Grillowany hamburger w domowych bułeczkach
Dada 2 h. wysoka
Bałkański płomień
Jurgason 60 min. niska
Nadziewana dynia w cieście francuskim
ROLADY
Rolada kokosowa bez pieczenia
CIASTA
Kokosowe jeże
MAKARONY
Makaron z sosem z czarnej fasoli
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się