Kuchnia Narodowa
Więcej
BABKI
Ucierana babka
Dada 60 min. średnia
ZUPY MIĘSNE
Frankfurcka zupa
Dada 45 min. średnia
CIASTA KREMOWE
Budyniowy deser z bananami bez pieczenia
Dada 1 h. 20 min. średnia
SŁODKIE DANIA
Jabłkowe ciasto z tostowego chleba
Dada 60 min. niska
Ananasowa babka
Dada 1 h. 10 min. średnia
MAKARONY
Makaron z duszonymi warzywami
Dada 40 min. niska
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Pieczone warzywne kuleczki
PASTY
Jajeczna pasta z niedźwiedzim czosnkiem
Dada 25 min. średnia
TORTY
Trzypiętrowy kasztanowy tort
Dada 2 h. 30 min. średnia
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Fasolowa zupa z kurkumą
Dada 40 min. średnia
RIZOTTO
Risotto z boczniakami
Czekoladowo kokosowa babka z orzechami
Cielęca zupa
Dada 1 h. 15 min. średnia
WIEPRZOWINA
Ziemniaczane kulki faszerowane wędzonym mięsem
Dada 1 h. 30 min. średnia
SOSY
Szybki fasolowy dodatek na gęsto z białej fasoli
CIASTA
Budyniowe osie gniazda
WYROBY CUKIERNICZE
Pszenne karmelowe kuleczki
Piernikowy chlebek z żytniej mąki
Dada 50 min. średnia
CIASTECZKA
Miękkie pierniczki
Gęsty dodatek z czerwonej soczewicy i niedźwiedzim czosnkiem
Cynamonowa babka z jabłkami
INDYK
Indycze saute z selerem i pieczarkami
ZUPY GRZYBOWE
Rydzowa zupa
Kotleciki z czerwonej kapusty
ROLADY
Rolada kokosowa bez pieczenia
KURCZAK
Filety z kurczaka w ziemniaczanym cieście
Makaron z sosem z czarnej fasoli
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się