Kuchnia Narodowa
Więcej
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Smażone grzyby Shimeji
Michal 15 min. niska
Kalafior po mandżursku
Michal 60 min. wysoka
WIEPRZOWINA
Pieczone wieprzowe mięso na cebuli z marchewką
Dada 2 h. średnia
Placki ziemniaczane z kalafiorem i brokułem
Dada 1 h. 30 min. średnia
MAKARONY
Makaron z kurkami i łososiem
Michal 30 min. niska
Bakłażanowe sakiewki na grillu
Dada — średnia
Spaghetti ze świeżymi pomidorami i bazylią
Ziemniaczany placek z cebulą i niedźwiedzim czosnkiem
Dada 60 min. średnia
WOŁOWINA
Wołowe mielone mięso z ziemniaczano serowym puree
Komosa ryżowa z kiszoną kapustą
Dada 25 min. niska
Lasagne z delikatnym beszamelem
Jurgason 1 h. 30 min. średnia
SAŁATKI WARZYWNE
Ogórkowo pomidorowa sałatka ze śmietaną
Dada — niska
Wołowe polędwiczki na puree z batatów
Michal 1 h. 30 min. średnia
Brukselka z pieczarkami
Michal 25 min. niska
Actifry wieprzowe kotleciki dla smakoszy
Jurgason 30 min. niska
Makaron z wędzonym łososiem
Kalafiorowe ziemniaczane placki
Michal 60 min. średnia
ZUPY GRZYBOWE
Grzybowa zupa z czarną fasolą
Zupa z boczniaków z czosnkiem
Dada 40 min. średnia
NALEŚNIKI
Ziemniaczane naleśniki z bazylią
Pieczone wieprzowe udo z korzeniowymi warzywami
Dada 2 h. 30 min. średnia
Tzatziki
Wołowy gulasz z ziemniakami
Ziemniaczana bakłażanowa masala
SŁONE PRZEKĄSKI
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
DODATKI ZIEMNIACZANE
Ziemniaki smażone na maśle
RYŻ
Śmietanowy ryż
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się