Kuchnia Narodowa
Więcej
CIASTA KREMOWE
Ciastka miodowe z orzechowym grylażem
Jurgason 60 min. średnia
SAŁATKI MIĘSNE
Sałatka z buraczków z majonezem
Jurgason 50 min. niska
SŁONE PRZEKĄSKI
Pogacze ze skwarkami
Jurgason — średnia
DESERY W PUCHARKACH
Deser truskawkowy z mascarpone
Zuzka 30 min. średnia
Ciastka ponczowe
Zuzka 1 h. 15 min. średnia
STRUDLE
Makowo - wiśniowy strudel z ciasta francuskiego
Jurgason 30 min. średnia
KURCZAK
Pierś z kurczaka na białej rzodkwi
Dada 40 min. średnia
SAŁATKI WARZYWNE
Sałatka z selerem i ananasem
Norika 25 min. niska
KLUSKI NA PARZE
Knedle z pieczarkami i boczkiem
Michal 1 h. 10 min. niska
SOSY
Potrawka z cukinii
Jurgason 45 min. średnia
Łagodna sałatka z kurczaka
Jurgason 40 min. niska
CIASTA
Ciasto z twarogiem i borówkami
Szpinakowa potrawka z mrożonego szpinaku
Dada 20 min. niska
SŁODKIE DANIA
Ciastka morawskie
Dada — średnia
Churros
ŚNIADANIA Z JAJEK
Brokuły z jajkiem
Michal 40 min. niska
WIEPRZOWINA
Faszerowana papryka
PASTY
Pasta z tuńczyka
Dada — niska
Orzechowy warkocz z ciasta drożdżowego
Zuzka 50 min. średnia
Kulki mięsne w sosie pomidorowym
Dada 60 min. niska
Strudel jabłkowo-jeżynowy
Dada 1 h. 30 min. średnia
Omlet z groszkiem
Michal — niska
Knedle śliwkowe z ziemniaczanego ciasta
Jurgason 60 min. niska
Twarogowe knedle
Somloi kluski (Somlói galuska)
Bratysławskie rogaliki bez drożdży
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
LIKIERY
Ajerkoniak
CIELĘCINA
Cielęce pieczone kotlety
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Miso zupa z fasolką szparagową
Bananowo karmelowe ciasto
ZUPY JARZYNOWE
Kapuściana zupa redukująca
Świąteczna zupa z soczewicy
MUFFINY
Garnuszkowe muffiny
Drobiowe szpinakowo-jajeczne roladki
RYBY
Delikatne łososiowe szaszłyki
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się