PRZEPISY
Doskonałe orzechowe ciasteczka polane polewą z żółtek.
Doskonała japońska zupa.
Przepis na przygotowanie prostego francuskiego deseru, którego podstawę stanowi biały gęsty sos i piana z białek.
Z wymienionej ilości uzyskamy 150 gram doskonałego domowego dodatku do zup. Do zupy dodajemy pod koniec gotowania w potrzebnej ilości i gotujemy 7-8 minut.
Ulubione domowe kluski z bogatą makową pierzynką.
Przepis na szybki i łatwy obiad z ziemniaków i mielonego wieprzowego mięska, który dobrze syci i jeszcze lepiej smakuje.
Ulubiona szybka zupa dla dzieci. Według tradycji szczególnie odpowiednia dla matek karmiących, ponoć pomaga wytwarzać mleko. Tak czy inaczej, ważne że smakuje :)
Delikatnie karmelowe bezy z gotowanej piany z białek.
Bardzo smaczna mięsna rolada, która zwróci uwagę swoim kolorem i będzie się wyróżniać na waszym wielkanocnym stole.
Zostały wam białka po gotowaniu domowego jajecznego likieru? Upieczcie sobie te oto słodkie, chrupiące paluszki namoczone w czekoladzie.
Przepis na delikatną jajecznicę na maśle ze śmietaną.
Smaczny i gęsty knedel z typową kratkowaną strukturą.
Tradycyjny sos francuskiej kuchni z masła i ubitych żółtek.
Ulubione hiszpańskie ptaszki z wieprzowego mięsa przygotowane w parowarze.
Ulubiony klasyczny przysmak z wołowego mięsa, po prostu upieczony w piekarniku. Podajemy, jakby inaczej, klasycznie z ryżem.
Ulubiony wielkanocny smakołyk.
Proste ciasto pełne soczystych borówek. Podajemy do herbaty albo kawy.
Prosta faszerowana rolada, którą można podawać ze strączkowymi warzywami na gęsto i sosami. Smakuje też dobrze z ziemniaczanym puree, lub gotowanymi ziemniakami i ogórkiem kiszonym.

Najpopularniejsze przepisy

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się