Kuchnia Narodowa▼
Więcej▼
WOŁOWINA
Wołowe polędwiczki na puree z batatów
Wołowina na czerwonym winie
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Argentyński zając z groszkiem i kukurydzą
KACZKA
Piersi z kaczki w sosie winnym
Piersi z kaczki w owocowym sosie
SŁONE PRZEKĄSKI
Galaretka z wina
WIEPRZOWINA
Pasterskie ciasto
Wołowy gulasz
JAGNIĘCINA
Duszona łopatka jagnięca
MAKARONY
Spaghetti bolognese
CIASTA KREMOWE
Pijane ciasto z żelatyną
Piersi z kaczki z sosem żurawinowym
WYROBY CUKIERNICZE
Kokosowy pień
SŁODKIE DANIA
Makiełki z makiem
SAŁATKI MIĘSNE
Sałatka Paryski sen
CIASTECZKA
Ciastka z żółtek
ZDROWE WYPIEKI
Raw daktylowo-kokosowe batoniki
Makowa kremówka
CIASTA
Jabłkowo-makowe ciasto
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Zupa fasolowa z wędzoną golonką
Laskowe dukaty
STRUDLE
Strudel śliwkowy
BABECZKI
Czekoladowe koszyczki z waniliowym kremem
Pampuszki z truskawkowym kremem
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Zalogować się