Kuchnia Narodowa
Więcej
WOŁOWINA
Wołowe polędwiczki na puree z batatów
Wołowina na czerwonym winie
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Argentyński zając z groszkiem i kukurydzą
KACZKA
Piersi z kaczki w sosie winnym
Piersi z kaczki w owocowym sosie
SŁONE PRZEKĄSKI
Galaretka z wina
WIEPRZOWINA
Pasterskie ciasto
Wołowy gulasz
JAGNIĘCINA
Duszona łopatka jagnięca
MAKARONY
Spaghetti bolognese
CIASTA KREMOWE
Pijane ciasto z żelatyną
Piersi z kaczki z sosem żurawinowym
PRZETWORY
Pasteryzujemy - buraczki z chrzanem
Tarhonya
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Słodko - kwaśna zupa fasolowa
Palce lizać
Marchewkowe ciasto z twarogiem
Pasteryzujemy gruszki
DODATKI ZIEMNIACZANE
Ziemniaki smażone na maśle
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Zapiekana cukinia z parmezanem
SAŁATKI MIĘSNE
Sałatka z buraczków z majonezem
SŁODKIE ŚNIADANIA
Placuszki z dżemem
Warzywne klopsy z cukinią
Zapiekane ziemniaczane naleśniki z serem
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się