Kuchnia Narodowa
Więcej
WOŁOWINA
Wołowe polędwiczki na puree z batatów
Wołowina na czerwonym winie
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Argentyński zając z groszkiem i kukurydzą
KACZKA
Piersi z kaczki w sosie winnym
Piersi z kaczki w owocowym sosie
SŁONE PRZEKĄSKI
Galaretka z wina
WIEPRZOWINA
Pasterskie ciasto
Wołowy gulasz
JAGNIĘCINA
Duszona łopatka jagnięca
MAKARONY
Spaghetti bolognese
CIASTA KREMOWE
Pijane ciasto z żelatyną
Piersi z kaczki z sosem żurawinowym
PRZETWORY
Winogronowy dżem
Somloi kluski (Somlói galuska)
Jabłkowa kremówka
Pomarańczowe ciasto z orzechami w karmelu
TORTY
Tort Malakoff z mascarpone
Tort Konik
ZUPY JARZYNOWE
Zupa demikat z ziemniakami
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Warzywne klopsy z cukinią
SŁONE CIASTA
Bałkański kołacz z francuskiego ciasta
Curry z kalafiora i soczewicy
CIELĘCINA
Cielęca wątróbka z boczniakiem
Twarogowy lodowy deser
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się