Kuchnia Narodowa
Więcej
SŁONE CIASTA
Ciasto z kiszonej kapusty
MAKARONY
Szpecle z piwnym serem, boczkiem i cebulą
DANIA WEGETARIAŃSKIE
ActiFry hermelin z orzechami
WIEPRZOWINA
Bryndzowe orkiszowe krupy z boczkiem
Mięsno hermelinowe kuleczki na patyczku
Zapiekany makaron ze szpinakiem i boczkiem
WOŁOWINA
Polędwica na śmietanie
INDYK
Indycze udka na cebuli
SŁONE PRZEKĄSKI
Faszerowany krokodyl
Kapuściana zapiekanka
Kapuściana zapiekanka z boczkiem
Mięsno-grzybowe szaszłyki
PRZETWORY
Winogronowy dżem
CIASTA KREMOWE
Marchewkowe ciasto z twarogiem
Kluski haluszki
ZUPY JARZYNOWE
Pożywna zupa jarzynowa
Smażone pieczarki
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się