Kuchnia Narodowa
Więcej
SŁONE CIASTA
Ciasto z kiszonej kapusty
MAKARONY
Szpecle z piwnym serem, boczkiem i cebulą
DANIA WEGETARIAŃSKIE
ActiFry hermelin z orzechami
WIEPRZOWINA
Bryndzowe orkiszowe krupy z boczkiem
Mięsno hermelinowe kuleczki na patyczku
Zapiekany makaron ze szpinakiem i boczkiem
WOŁOWINA
Polędwica na śmietanie
INDYK
Indycze udka na cebuli
SŁONE PRZEKĄSKI
Faszerowany krokodyl
Kapuściana zapiekanka
Kapuściana zapiekanka z boczkiem
Mięsno-grzybowe szaszłyki
SYROPY I HERBATY
Bożonarodzeniowy poncz
Wieprzowa szynka z szynkowaru
Domowy smalec wieprzowy i skwarki
Kalafior po mandżursku
Szynkowa mini pizza
ZDROWE WYPIEKI
Raw makowe kuleczki
CIELĘCINA
Gulasz cielęcy
Actifry wieprzowe kotleciki dla smakoszy
CIASTA
Jabłkowy kołacz z orzechowym twarogiem
PASTY
Klarowane masło
Ziemniaczano-kalafiorowa masala
ŚNIADANIA Z JAJEK
Jajecznica z kurkami
© 2011 - 2023 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie