Kuchnia Narodowa
Więcej
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Strączkowy gulasz z kiełbasą
Dada 40 min. średnia
ZUPY MIĘSNE
Sylwestrowy kapuśniak
Dada 1 h. 30 min. średnia
Kapuśniak z soczewicą
Dada 1 h. 20 min. średnia
WIEPRZOWINA
Zapiekane kolorowe ziemniaki
Dada 1 h. 30 min. wysoka
Francuskie ziemniaki z surowych ziemniaków
Dada 1 h. 20 min. niska
Gazdowski kapuśniak z kaszą
Mięsno-grzybowe szaszłyki
Dada 1 h. 30 min. niska
Przekładane ziemniaki
Zapiekane mieszane ziemniaki
Francuskie ziemniaki
Ivan 1 h. 30 min. średnia
Pikantna kapustnica
Jurgason 60 min. średnia
Szaszłyki w parowarze
Dada 60 min. niska
Kapusta kiszona po węgiersku
Kapustnica
SŁONE PRZEKĄSKI
Żabki
Jurgason 1 h. 40 min. średnia
Oryginalny polski bigos
Michal 1 h. 30 min. średnia
CIASTA KREMOWE
Twarogowe tiramisu
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
Kremowe ciasto z mascarpone
KURCZAK
Piersi z kurczaka nadziewane pleśniowym serem i boczkiem
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
Bananowo - migdałowe ciasto
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
CIASTECZKA
Kokosanki
Kokosowe kawałki
CIASTA
Twarogowe ciasto z brzoskwiniami
RYBY
Łosoś w ziołowo-musztardowej panierce
Czekoladowe babeczki
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się