Kuchnia Narodowa
Więcej
SŁONE PRZEKĄSKI
Drożdżowe sakiewki z serem feta i porem
WOŁOWINA
Wiosenna mięsna rolada
Szpinakowo bryndzowe przekąski
MAKARONY
Cannelloni z mięsnym farszem
WIEPRZOWINA
Musaka
RYBY
Panga w cieście francuskim z borówkami
Spaghetti ze szparagami
Zapiekany makaron ze szpinakiem i boczkiem
Łososiowo serowy strudel
Wędzony wołowy ozór w serowo-czosnkowym cieście
Szybkie słone paluszki
Klasyczne kanapeczki
WYROBY CUKIERNICZE
Rumowe kulki tylko dla dorosłych
CIASTA KREMOWE
Somloi kluski (Somlói galuska)
Pieczona wędzona wieprzowa golonka
KURCZAK
Rolada z kurczaka z mielonym mięsem
ZUPY JARZYNOWE
Ajurwedyjska zupa Kiczadi
LIKIERY
Ajerkoniak
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Słodko - kwaśna zupa fasolowa
Paluszki serowe z ciasta francuskiego
PASTY
Pasta ze skwarków
Makaron z kurkami i łososiem
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Smażony kalafior w cieście z ciecierzycy
Pieczarkowe roladki z mielonym mięsem
© 2011 - 2023 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie