Kuchnia Narodowa▼
Więcej▼
RYBY
Panga zapieczona z hermelinem
Zuzka 35 min. niska
Pokaż przepis
KURCZAK
Drób na maśle ze smażoną fasolką szparagową
Jurgason 60 min. średnia
Panga na bambusowych pędach
Dada 45 min. niska
WIEPRZOWINA
Wieprzowina ze spaghetti
Zuzka 30 min. niska
ZUPY MIĘSNE
Drobiowy rosół z brukselką i domowym makaronem
Wieprzowe kotlety na białym winie
Zuzka 50 min. niska
Curry piersi z zieloną fasolką szparagową
Zuzka 40 min. niska
Kolorowe mięsno warzywne saute
Jurgason 45 min. niska
Pieczone gnocchi z mięsem drobiowym
Jurgason 40 min. średnia
MAKARONY
Makaron zapiekany z bakłażanem
Jurgason 45 min. średnia
SAŁATKI WARZYWNE
Sałatka ryżowa z tuńczykiem
Jurgason 25 min. niska
Makaron zapiekany z brokułem
Jurgason 40 min. niska
DESERY W PUCHARKACH
Jabłkowy jesienny pucharek
DODATKI ZIEMNIACZANE
Ziemniaczane kluski - haluszki
CIASTECZKA
Upiorne palce wiedźmy
ROLADY
Rolada z likierem jajecznym
KACZKA
Piersi z kaczki z sosem żurawinowym
Pieczona rolada wieprzowa
STRUDLE
Twarogowo-jabłkowa strucla
Paluszki z białek
Amerykańskie ziemniaki
Cukinia faszerowana wieprzowiną
Topór kata
WOŁOWINA
Chili con carne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Zalogować się