Kuchnia Narodowa
Więcej
SŁONE CIASTA
Strudel nadziewany dynią i bałkańskim serem
Zuzka 60 min. niska
ZUPY JARZYNOWE
Śmietanowa zupa Hokkaido
Dada 30 min. średnia
SAŁATKI WARZYWNE
Brokułowo - serowa sałatka
Zuzka 20 min. niska
ZDROWE WYPIEKI
Niepieczony jabłkowy tort z orzechami
Dada 40 min. wysoka
Ajurwedyjska zupa Kiczadi
Dada 45 min. wysoka
SŁONE PRZEKĄSKI
Krakersy z dyni
Zuzka 60 min. średnia
CIASTA
Ciasto z orzeszkami laskowymi
Dada 45 min. średnia
SAŁATKI RYBNE
Sałata lodowa z tuńczykiem
Dada 10 min. niska
ŚNIADANIOWE KASZE
Owsianka z gryką
Dada 20 min. niska
Dyniowe ciasto z kratką
Dada — wysoka
CIASTA KREMOWE
Twarogowe tiramisu
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
Kremowe ciasto z mascarpone
KURCZAK
Piersi z kurczaka nadziewane pleśniowym serem i boczkiem
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
Bananowo - migdałowe ciasto
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
CIASTECZKA
Kokosanki
Kokosowe kawałki
Twarogowe ciasto z brzoskwiniami
RYBY
Łosoś w ziołowo-musztardowej panierce
Czekoladowe babeczki
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się