swiatwemnie.pl

Sałata lodowa z tuńczykiem

     

Szybka i zdrowa kolacja.

Pichcił

Ilość porcji

1

Czas przygotowania

10 min.

Trudność

niska

 

 

1. 

sałata lodowa 100 gramów  ogórek sałatkowy 60 gramów  kukurydza konserwowa 50 gramów  olej konopny 1 łyżeczka  orzechy ziemne prażone niesolone 20 gramów  pestki dyni łuskane 5 gramów  tuńczyk w kawałkach w sosie własnym 50 gramów

Sałatę myjemy i targamy na talerz. Dodajemy umyty, pokrojony ogórek i odcedzoną kukurydzę. Mieszamy. Polewamy konopnym olejem, posypujemy tuńczykiem, orzeszkami i pestkami dyni.

Smacznego!

 

© 2011 - 2019 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się