PRZEPISY

Sałata lodowa z tuńczykiem

Sałata lodowa z tuńczykiem

Szybka i zdrowa kolacja.

przepis,fotoprzepis,sałata lodowa,tuńczyk w kawałkach w sosie własnym,Sałatki rybne,Bezglutenowe,Bezlaktozowe

Sałatki rybne

Pichcił

Ilość porcji

1

Czas przygotowania

10 min.

Trudność

niska

 

Składniki

Składniki

kukurydza konserwowa50gramów
ogórek sałatkowy60gramów
olej konopny1łyżeczka
orzechy ziemne prażone niesolone20gramów
pestki dyni łuskane5gramów
sałata lodowa100gramów
tuńczyk w kawałkach w sosie własnym50gramów

 

Przepis

1. 

sałata lodowa 100 gramów  ogórek sałatkowy 60 gramów  kukurydza konserwowa 50 gramów  olej konopny 1 łyżeczka  orzechy ziemne prażone niesolone 20 gramów  pestki dyni łuskane 5 gramów  tuńczyk w kawałkach w sosie własnym 50 gramów

Sałatę myjemy i targamy na talerz. Dodajemy umyty, pokrojony ogórek i odcedzoną kukurydzę. Mieszamy. Polewamy konopnym olejem, posypujemy tuńczykiem, orzeszkami i pestkami dyni.

Smacznego!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się  • Ustawienia plików cookie