swiatwemnie.pl

Sałata lodowa z tuńczykiem

     

Szybka i zdrowa kolacja.

Pichcił

Ilość porcji

1

Czas przygotowania

10 min.

Trudność

nízka

 

Kategorie:   

 

 
 

1. 

sałata lodowa 100 g  ogórek sałatkowy 60 g  kukurydza konserwowa 50 g  olej konopny 1 łyżeczka  orzechy ziemne prażone niesolone 20 g  pestki dyni łuskane 5 g  tuńczyk w kawałkach w sosie własnym 50 g

Sałatę myjemy i targamy na talerz. Dodajemy umyty, pokrojony ogórek i odcedzoną kukurydzę. Mieszamy. Polewamy konopnym olejem, posypujemy tuńczykiem, orzeszkami i pestkami dyni.

Smacznego!

 

© 2011 - 2018 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się