Kuchnia Narodowa
Więcej
SOSY
Pikantny pomidorowy sos
Dada 30 min. średnia
SŁONE CIASTA
Pizza z francuskiego ciasta
Dada 60 min. średnia
RYBY
Makrela w jogurcie
Dada 1 h. 30 min. średnia
MAKARONY
Pikantny makaron z tuńczykiem
Dada — niska
KURCZAK
Placki ziemniaczane z wątróbką drobiową
Dada 60 min. wysoka
Pikantna wątróbka z kurczaka w śmietanowym sosie
Dada 15 min. niska
ZUPY MIĘSNE
Halaszle z pangi
Dada 30 min. niska
SŁONE PRZEKĄSKI
Jajeczny warzywny salceson
Dada — średnia
WOŁOWINA
Chili con carne
WIEPRZOWINA
Bałkański płomień
Jurgason 60 min. niska
Pikantne udka z kurczaka z grilla
Piersi z kurczaka w sosie z boczniaków
KLUSKI NA PARZE
Karlowarskie tostowe knedliki
TORTY
Halloweenowy tort twarogowo-ryżowy bez pieczenia
ŚNIADANIOWE KASZE
Mleczny ryż z owocami
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Królicze wątróbki z jabłkami
Wielkanocne precelki
ROLADY
Kasztanowa rolada
Delikatna nadziewana pieczeń
CIASTA
Jabłkowe ciasto
MUFFINY
Muffiny z winogronami i śliwkami
CIASTECZKA
Ciastko kawowe
Faszerowane wieprzowe bocheneczki
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie