Kuchnia Narodowa▼
Więcej▼
SOSY
Pikantny pomidorowy sos
Dada 30 min. średnia
Pokaż przepis
SŁONE CIASTA
Pizza z francuskiego ciasta
Dada 60 min. średnia
RYBY
Makrela w jogurcie
Dada 1 h. 30 min. średnia
MAKARONY
Pikantny makaron z tuńczykiem
Dada — niska
KURCZAK
Placki ziemniaczane z wątróbką drobiową
Dada 60 min. wysoka
Pikantna wątróbka z kurczaka w śmietanowym sosie
Dada 15 min. niska
ZUPY MIĘSNE
Halaszle z pangi
Dada 30 min. niska
SŁONE PRZEKĄSKI
Jajeczny warzywny salceson
Dada — średnia
WOŁOWINA
Chili con carne
WIEPRZOWINA
Bałkański płomień
Jurgason 60 min. niska
Pikantne udka z kurczaka z grilla
CIASTA KREMOWE
Somloi kluski (Somlói galuska)
DODATKI ZIEMNIACZANE
Ziemniaki smażone na maśle
CIASTECZKA
Laskowe dukaty
STRUDLE
Jabłka z cieście francuskim (w szlafroczku)
SAŁATKI MIĘSNE
Sałatka Cezar
SŁODKIE DANIA
Orzechowy makaron
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Chałupnicze langosze
ŚNIADANIOWE KASZE
Owsianka z jabłkami i cynamonem
SAŁATKI WARZYWNE
Sałatka z selerem i ananasem
Kakaowe kuleczki
CIASTA
Czereśniowe clafoutis
Wieprzowina na kminku
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Zalogować się