Kuchnia Narodowa▼
Więcej▼
SŁONE PRZEKĄSKI
Szynka z chrzanem w galarecie
Dada — średnia
Pokaż przepis
SŁONE CIASTA
Serowe słone ciasto z oliwkami
Dada 45 min. średnia
MAKARONY
Papryki faszerowane tuńczykiem ze spaghetti
Zuzka 30 min. średnia
ZUPY JARZYNOWE
Prowansalska pomidorowa zupa z oliwkami
Dada 40 min. niska
WIEPRZOWINA
Domowa szynka wieprzowa z oliwkami
Śródziemnomorskie kotleciki mielone
Zuzka — niska
PIECZYWO
Oliwkowe spirale
Michal 1 h. 20 min. średnia
Śródziemnomorskie bochenki
Michal 1 h. 20 min. niska
Faszerowany krokodyl
Zuzka 1 h. 30 min. wysoka
Pizza strudel
Dada 1 h. 20 min. średnia
CIASTA KREMOWE
Somloi kluski (Somlói galuska)
DODATKI ZIEMNIACZANE
Ziemniaki smażone na maśle
CIASTECZKA
Laskowe dukaty
STRUDLE
Jabłka z cieście francuskim (w szlafroczku)
SAŁATKI MIĘSNE
Sałatka Cezar
SŁODKIE DANIA
Orzechowy makaron
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Chałupnicze langosze
ŚNIADANIOWE KASZE
Owsianka z jabłkami i cynamonem
SAŁATKI WARZYWNE
Sałatka z selerem i ananasem
Kakaowe kuleczki
CIASTA
Czereśniowe clafoutis
Wieprzowina na kminku
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Zalogować się