Kuchnia Narodowa
Więcej
SŁONE PRZEKĄSKI
Szynka z chrzanem w galarecie
Dada — średnia
SŁONE CIASTA
Serowe słone ciasto z oliwkami
Dada 45 min. średnia
MAKARONY
Papryki faszerowane tuńczykiem ze spaghetti
Zuzka 30 min. średnia
ZUPY JARZYNOWE
Prowansalska pomidorowa zupa z oliwkami
Dada 40 min. niska
WIEPRZOWINA
Domowa szynka wieprzowa z oliwkami
Śródziemnomorskie kotleciki mielone
Zuzka — niska
PIECZYWO
Oliwkowe spirale
Michal 1 h. 20 min. średnia
Śródziemnomorskie bochenki
Michal 1 h. 20 min. niska
Faszerowany krokodyl
Zuzka 1 h. 30 min. wysoka
Pizza strudel
Dada 1 h. 20 min. średnia
KURCZAK
Piersi z kurczaka w sosie z boczniaków
KLUSKI NA PARZE
Karlowarskie tostowe knedliki
TORTY
Halloweenowy tort twarogowo-ryżowy bez pieczenia
ŚNIADANIOWE KASZE
Mleczny ryż z owocami
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Królicze wątróbki z jabłkami
Wielkanocne precelki
CIASTA KREMOWE
Kawowo - karmelowe ciasto
ROLADY
Kasztanowa rolada
Delikatna nadziewana pieczeń
MUFFINY
Muffiny z winogronami i śliwkami
CIASTECZKA
Ciastko kawowe
Faszerowane wieprzowe bocheneczki
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie