Kuchnia Narodowa
Więcej
CIASTA
Kawowe ciasto z czereśniami
Zuzka 30 min. niska
ROLADY
Sztangielki
Michal 1 h. 30 min. wysoka
Rolada z mascarpone
Michal 60 min. wysoka
CIASTA KREMOWE
Biszkoptowe ciasto
Zuzka 40 min. średnia
CIASTECZKA
Nie pieczone czekoladowe ciasteczka
Jurgason 60 min. niska
Twarogowe tiramisu
Michal — średnia
Ciasto z białek
Norika 60 min. średnia
Orzechowa kostka z kawą
Zuzka — wysoka
Czekoladowe babeczki
Norika 45 min. niska
Łagodny czekoladowy deser
Jurgason 60 min. średnia
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Smażona wątróbka z królika
Nugatowe ciasto z bitą śmietaną
SŁONE PRZEKĄSKI
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
WIEPRZOWINA
Ziemniaki przekładane z mięsem mielonym
Galaretka wieprzowa
SAŁATKI MIĘSNE
Delikatesowa sałatka
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
Kokosanki
WOŁOWINA
Steki z wołowiny
KURCZAK
Marokański wróbel w foremce keksowej
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się