swiatwemnie.pl

Makrela z serem

     

Przepis na sałatkę z makreli z cottage chees-em, którą można użyć jako pastę, dodatek do szwedzkiego stołu lub jako kolację.

Pichcił

Ilość porcji

2

Czas przygotowania

5 min.

Trudność

niska

 

 

Czarny pieprz mielony¼łyżeczki
Majonez1łyżeczka
Makrela w oleju90gramów
Musztarda dijon1łyżeczka
Serek wiejski200gramów

1. 

makrela w oleju 90 g  serek wiejski 200 g  musztarda dijon 1 łyżeczka  majonez 1 łyżeczka  czarny pieprz mielony ¼ łyżeczki

Do miski dajemy makrelę z konserwy bez oleju. Dodajemy resztę składników.

2. 

Widelcem najpierw mięso mieszamy z musztardą i majonezem.

3. 

Delikatnie mieszamy ze świeżym serkiem wiejskim.

Smacznego!

 

© 2011 - 2018 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się