Makrela z serem

Przepis na sałatkę z makreli z cottage chees-em, którą można użyć jako pastę, dodatek do szwedzkiego stołu lub jako kolację.
przepis,fotoprzepis,makrela w oleju,serek wiejski,Sałatki rybne,Bezglutenowe
Sałatki rybne
Pichcił
Ilość porcji
2
Masa porcji
151 g
Energia porcji
294 kcal
Czas przygotowania
5 min.
Trudność
niska
Składniki
Składniki
czarny pieprz mielony | ¼ 5 | łyżeczki kcal | |
majonez | 1 34 | łyżeczka kcal | |
makrela w oleju | 90 234 | gramów kcal | |
musztarda dijon | 1 12 | łyżeczka kcal | |
serek wiejski | 200 302 | gramów kcal |
Przepis
1.
makrela w oleju 90 gramów • serek wiejski 200 gramów • musztarda dijon 1 łyżeczka • majonez 1 łyżeczka • czarny pieprz mielony ¼ łyżeczki
Do miski dajemy makrelę z konserwy bez oleju. Dodajemy resztę składników.

2.
Widelcem najpierw mięso mieszamy z musztardą i majonezem.

3.
Delikatnie mieszamy ze świeżym serkiem wiejskim.

Smacznego!