Kuchnia Narodowa▼
Więcej▼
ZUPY JARZYNOWE
Zimowa warzywna zupa
SOSY
Czerwona soczewica ze szpinakiem
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Gryczane risotto z fenkułem
Zupa warzywna z kukurydzą
SŁONE PRZEKĄSKI
Słone twarogowe pączusie
SAŁATKI WARZYWNE
Ćwikłowo-marchewkowa sałatka z jogurtem
Ajurwedyjska zupa Kiczadi
Groch ze szpinakiem na gęsto
RYŻ
Maślany ryż parboiled
Kokosowe duszone warzywa
Sos z czerwonej soczewicy z kokosowym mlekiem
Marchwiowo - ziemniaczane sabji w pomidorowym sosie
Smażone grzyby Shimeji
PRZETWORY
Mrożony niedźwiedzi czosnek
SAŁATKI MIĘSNE
Sałatka z buraczków z majonezem
CIASTA KREMOWE
Kokosowe kulki
KURCZAK
ActiFry Piersi z kurczaka ze szpinakiem
Sos tatarski z kwaśnej śmietany
CIASTECZKA
Laskowe dukaty
CIASTA
Tradycyjne czereśniowe ciasto
ZUPY MIĘSNE
Kapustnica
WYROBY CUKIERNICZE
Kulki kasztanowo - owsiane
ŚNIADANIA Z JAJEK
Brokuły z jajkiem
SŁODKIE DANIA
Orzechowy makaron
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Zalogować się