Kuchnia Narodowa
Więcej
ZUPY JARZYNOWE
Zimowa warzywna zupa
SOSY
Czerwona soczewica ze szpinakiem
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Gryczane risotto z fenkułem
Zupa warzywna z kukurydzą
SŁONE PRZEKĄSKI
Słone twarogowe pączusie
SAŁATKI WARZYWNE
Ćwikłowo-marchewkowa sałatka z jogurtem
Ajurwedyjska zupa Kiczadi
Groch ze szpinakiem na gęsto
RYŻ
Maślany ryż parboiled
Kokosowe duszone warzywa
Sos z czerwonej soczewicy z kokosowym mlekiem
Marchwiowo - ziemniaczane sabji w pomidorowym sosie
PRZETWORY
Pasteryzujemy - buraczki z chrzanem
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Słodko - kwaśna zupa fasolowa
MAKARONY
Tarhonya
CIASTA KREMOWE
Palce lizać
Marchewkowe ciasto z twarogiem
DODATKI ZIEMNIACZANE
Ziemniaki smażone na maśle
Zapiekana cukinia z parmezanem
SAŁATKI MIĘSNE
Sałatka z buraczków z majonezem
Sałatka ryżowa z tuńczykiem
RYBY
Filet z dorsza na parze
KURCZAK
Indyjski maślany kurczak
Udka z kurczaka na kiszonej kapuście
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się