Kuchnia Narodowa
Więcej
ZUPY JARZYNOWE
Zimowa warzywna zupa
SOSY
Czerwona soczewica ze szpinakiem
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Gryczane risotto z fenkułem
Zupa warzywna z kukurydzą
SŁONE PRZEKĄSKI
Słone twarogowe pączusie
SAŁATKI WARZYWNE
Ćwikłowo-marchewkowa sałatka z jogurtem
Ajurwedyjska zupa Kiczadi
Groch ze szpinakiem na gęsto
RYŻ
Maślany ryż parboiled
Kokosowe duszone warzywa
Sos z czerwonej soczewicy z kokosowym mlekiem
Marchwiowo - ziemniaczane sabji w pomidorowym sosie
CIASTA KREMOWE
Bananowe kremowe ciasto z twarogiem
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Smażona wątróbka z królika
KLUSKI NA PARZE
Karlowarskie tostowe knedliki
Rumowe ciasto z orzechami i kakao
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
Galaretka wieprzowa
NIEUWZGLĘDNIONE SŁODKIE PRZEPISY
Paryski krem z czekoladą
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
CIASTA
Dwupiętrowe jabłkowe ciasto
RYBY
Kotleciki rybne
Orzechowe jabłkowe kostki
Mandarynkowo-ananasowe czekoladowe ciasto
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie