Kuchnia Narodowa▼
Więcej▼
ZUPY JARZYNOWE
Zimowa warzywna zupa
SOSY
Czerwona soczewica ze szpinakiem
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Gryczane risotto z fenkułem
Zupa warzywna z kukurydzą
SŁONE PRZEKĄSKI
Słone twarogowe pączusie
SAŁATKI WARZYWNE
Ćwikłowo-marchewkowa sałatka z jogurtem
Ajurwedyjska zupa Kiczadi
Groch ze szpinakiem na gęsto
RYŻ
Maślany ryż parboiled
Kokosowe duszone warzywa
Sos z czerwonej soczewicy z kokosowym mlekiem
Marchwiowo - ziemniaczane sabji w pomidorowym sosie
KACZKA
Pieczone skrzydełka z kaczki
KURCZAK
Gulasz z kurczaka
PRZETWORY
Pasteryzujemy - buraczki z chrzanem
Leczo z jajkiem
Kalarepowa zupa dla dzieci
CIASTA
Tradycyjne czereśniowe ciasto
CIASTECZKA
Laskowe dukaty
Trdelniki
Nadziewane kanapeczki
Kawowce
SŁODKIE DANIA
Orzechowy makaron
WIEPRZOWINA
Pieczony boczek
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Zalogować się