Kuchnia Narodowa▼
Więcej▼
ZUPY JARZYNOWE
Zimowa warzywna zupa
SOSY
Czerwona soczewica ze szpinakiem
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Gryczane risotto z fenkułem
Zupa warzywna z kukurydzą
SŁONE PRZEKĄSKI
Słone twarogowe pączusie
SAŁATKI WARZYWNE
Ćwikłowo-marchewkowa sałatka z jogurtem
Ajurwedyjska zupa Kiczadi
Groch ze szpinakiem na gęsto
RYŻ
Maślany ryż parboiled
Kokosowe duszone warzywa
Sos z czerwonej soczewicy z kokosowym mlekiem
Marchwiowo - ziemniaczane sabji w pomidorowym sosie
DESERY W PUCHARKACH
Jabłkowy jesienny pucharek
KURCZAK
Roladki z kurczaka w sosie z pora
CIASTA
Jabłkowy kołacz Harmonijka
ZUPY MIĘSNE
Frankfurcka zupa
WIEPRZOWINA
Słowackie kluseczki
KACZKA
Pieczona kaczka - najprostszy sposób na jej przygotowanie
Drobiowy rosół z brukselką i domowym makaronem
Budyniowy deser na Halloween
TORTY
Tort jabłkowo-mascarpone bez pieczenia
Piersi z kaczki z sosem żurawinowym
Tort Napoleon bez pieczenia
Cukinia faszerowana wieprzowiną
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Zalogować się