Kuchnia Narodowa
Więcej
KURCZAK
Wątróbka z kurczaka z grzybami
SŁONE PRZEKĄSKI
Nadziewany pikantny hermelin w oleju
WIEPRZOWINA
Bon Batatas von Forno
RYBY
Ryba żabnica z groszkowym puree
INDYK
Piersi z indyka z brzoskwinią i mozzarellą
Kieszonki z mielonym mięsem
Hummus
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Zapiekany kalafior z ziemniakami i serem
ActiFry Łososiowe kotleciki z pieczonymi ziemniakami
KACZKA
Piersi z kaczki w sosie winnym
Warzywne placki z orzechami
Miodowo-imbirowe udka z kurczaka
PRZETWORY
Pasteryzujemy - buraczki z chrzanem
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Słodko - kwaśna zupa fasolowa
MAKARONY
Tarhonya
CIASTA KREMOWE
Palce lizać
Marchewkowe ciasto z twarogiem
DODATKI ZIEMNIACZANE
Ziemniaki smażone na maśle
Zapiekana cukinia z parmezanem
SAŁATKI MIĘSNE
Sałatka z buraczków z majonezem
SAŁATKI WARZYWNE
Sałatka ryżowa z tuńczykiem
Filet z dorsza na parze
Indyjski maślany kurczak
Udka z kurczaka na kiszonej kapuście
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się