Kuchnia Narodowa
Więcej
WIEPRZOWINA
Topór kata
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Kalafior po mandżursku
WOŁOWINA
Wołowy gulasz z ziemniakami
SŁONE PRZEKĄSKI
Nadziewany pikantny hermelin w oleju
ZUPY MIĘSNE
Mangalica kociołkowy gulasz
Gulasz węgierski
Zupa rybno-warzywna
Wieprzowa zupa
Gulasz z piwem
Pikantne skwarkowe pogacze
Kociołkowy gulasz bez kociołka
Gulasz z kotła
PRZETWORY
Pasteryzujemy - buraczki z chrzanem
MAKARONY
Tarhonya
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Słodko - kwaśna zupa fasolowa
CIASTA KREMOWE
Palce lizać
Marchewkowe ciasto z twarogiem
Pasteryzujemy gruszki
DODATKI ZIEMNIACZANE
Ziemniaki smażone na maśle
Zapiekana cukinia z parmezanem
SAŁATKI MIĘSNE
Sałatka z buraczków z majonezem
SŁODKIE ŚNIADANIA
Placuszki z dżemem
Warzywne klopsy z cukinią
Zapiekane ziemniaczane naleśniki z serem
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się