Kuchnia Narodowa
Więcej
ZUPY MIĘSNE
Klasyczny rosół z kurczaka
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Warzywne klopsy z cukinią
ZUPY GRZYBOWE
Rydzowa zupa
MAKARONY
Spaghetti all'Amatriciana
WOŁOWINA
Wołowa rolada z marchewką
Grzybowa zupa z czarną fasolą
KLUSKI NA PARZE
Knedel z bułki gotowany w porcelanowym garnuszku
Szpecle z piwnym serem, boczkiem i cebulą
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Strączkowy gulasz z kiełbasą
KURCZAK
Drób z wieprzową wątróbką
SŁONE CIASTA
Słone ciasteczka z pełnoziarnistego ciasta francuskiego
Fasolowa zupa z pomidorami i mięsem
PRZETWORY
Pasteryzujemy - buraczki z chrzanem
Tarhonya
Słodko - kwaśna zupa fasolowa
CIASTA KREMOWE
Palce lizać
Marchewkowe ciasto z twarogiem
Pasteryzujemy gruszki
DODATKI ZIEMNIACZANE
Ziemniaki smażone na maśle
Zapiekana cukinia z parmezanem
SAŁATKI MIĘSNE
Sałatka z buraczków z majonezem
SŁODKIE ŚNIADANIA
Placuszki z dżemem
Zapiekane ziemniaczane naleśniki z serem
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się