Kuchnia Narodowa
Więcej
ZUPY MIĘSNE
Klasyczny rosół z kurczaka
DANIA WEGETARIAŃSKIE
ActiFry tofu placki z marchewką
RYŻ
Śmietanowy ryż
WIEPRZOWINA
Odwrócona kapusta
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Fasolowa zupa z pomidorami i mięsem
Kawalerskie placki ziemniaczane
Smażony kalafior w pachnącym cieście
SONE PRZEKĄSKI
Pomidory nadziewane bryndzą
Tofu burger
KACZKA
Udka z kaczki z orzechowym farszem
ZUPY JARZYNOWE
Krupnik z warzywami
RYBY
Filety rybne w czosnkowym cieście
SONE CIASTA
Bałkański kołacz z francuskiego ciasta
SOSY
Czerwona soczewica ze szpinakiem
Bryndzowe nadziewane kanapeczki
SODKIE DANIA
Ryżowe ciasto z twarogiem
CIASTA
atwe lane buchty
ZDROWE WYPIEKI
Raw makowe kuleczki
PASTY
Twarogowo - serowa pasta
KURCZAK
Piersi z kurczaka z brokułami
INDYK
Indycza rolada ze szpinakiem i jajecznicą
Kalafiorowa jajecznica
CIASTA KREMOWE
Truskawkowy lodowy deser
© 2011 - 2023 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie