Kuchnia Narodowa
Więcej
ZUPY MIĘSNE
Klasyczny rosół z kurczaka
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Warzywne klopsy z cukinią
ZUPY GRZYBOWE
Rydzowa zupa
MAKARONY
Spaghetti all'Amatriciana
WOŁOWINA
Wołowa rolada z marchewką
Grzybowa zupa z czarną fasolą
KLUSKI NA PARZE
Knedel z bułki gotowany w porcelanowym garnuszku
Szpecle z piwnym serem, boczkiem i cebulą
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Strączkowy gulasz z kiełbasą
KURCZAK
Drób z wieprzową wątróbką
SŁONE CIASTA
Słone ciasteczka z pełnoziarnistego ciasta francuskiego
Fasolowa zupa z pomidorami i mięsem
Zupa z leśnego grzyba siedzunia sosnowego
PRZETWORY
Winogronowy dżem
KACZKA
Pieczone skrzydełka z kaczki
DODATKI ZIEMNIACZANE
Ziemniaki smażone na maśle
Drobiowy rosół z brukselką i domowym makaronem
RYŻ
Ryż basmati z warzywami
Pieczona kaczka - najprostszy sposób na jej przygotowanie
TORTY
Tort jabłkowo-mascarpone bez pieczenia
CIASTA
Jabłkowy kołacz Harmonijka
WIEPRZOWINA
Cukinia faszerowana wieprzowiną
ŚNIADANIOWE KASZE
Owsianka z prosa z jabłkami
ZUPY JARZYNOWE
Rozgrzewająca zupa warzywna
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się