Kuchnia Narodowa
Więcej
ZUPY MIĘSNE
Klasyczny rosół z kurczaka
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Warzywne klopsy z cukinią
ZUPY GRZYBOWE
Rydzowa zupa
MAKARONY
Spaghetti all'Amatriciana
WOŁOWINA
Wołowa rolada z marchewką
Grzybowa zupa z czarną fasolą
KLUSKI NA PARZE
Knedel z bułki gotowany w porcelanowym garnuszku
Szpecle z piwnym serem, boczkiem i cebulą
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Strączkowy gulasz z kiełbasą
KURCZAK
Drób z wieprzową wątróbką
SŁONE CIASTA
Słone ciasteczka z pełnoziarnistego ciasta francuskiego
Fasolowa zupa z pomidorami i mięsem
DODATKI DO ZUP
Zacierka - makaron do zupy
CIASTA KREMOWE
Bananowe kremowe ciasto z twarogiem
WIEPRZOWINA
Domowy smalec wieprzowy i skwarki
Wieprzowa szynka z szynkowaru
SŁONE PRZEKĄSKI
Pogacze ze skwarkami
DODATKI ZIEMNIACZANE
Cukiniowo - ziemniaczane puree
Fasola na cebuli z parówkami
Mleczna fasolowa zupa
Mangalica kociołkowy gulasz
Węgierski gulasz z flaczków
SYROPY I HERBATY
Bożonarodzeniowy poncz
Boczniak w sosie z kurkumy
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie