Kuchnia Narodowa
Więcej
WIEPRZOWINA
Kapusta kiszona po węgiersku
Dada 1 h. 30 min. średnia
Faszerowane liście kapusty
Dada 2 h. wysoka
Faszerowane liście kapusty włoskiej w sosie pomidorowym
Dada 2 h. 30 min. niska
Wielkanocna mięsna rolada
Dada 1 h. 20 min. wysoka
Mięsno ziemniaczane knedle w parowarze
Dada — niska
Faszerowane wieprzowe bocheneczki
Dada 60 min. średnia
Delikatna nadziewana pieczeń
WOŁOWINA
Chili con carne
Dada 60 min. wysoka
Zapiekane faszerowane pieczarki
Dada 60 min. niska
Cevapcici w parowarze
Dada 40 min. niska
Mięsno-warzywny strudel w cieście francuskim
Rolada z jajkiem
Dada 1 h. 20 min. średnia
Faszerowana mięsna rolada
Faszerowana wieprzowa rolada
Jurgason 1 h. 40 min. średnia
Kulki mięsne w diabelskim sosie
Jurgason 50 min. średnia
Pasterskie ciasto
Jurgason 60 min. wysoka
Rolada Stefana
Elenka 2 h. średnia
Faszerowane cukiniowe łódeczki
Dada 1 h. 30 min. niska
SŁONE PRZEKĄSKI
Bakłaburger
Michal 30 min. niska
Wieprzowinki
Dada 45 min. niska
Kolorowa pieczeń
MAKARONY
Spaghetti bolognese
Michal 60 min. średnia
Wiosenne czewapcziczi z niedźwiedzim czosnkiem
Dada 35 min. niska
INDYK
Indycze piersi faszerowane mielonym mięsem i ryżem
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
DODATKI ZIEMNIACZANE
Ziemniaki smażone na maśle
RYŻ
Śmietanowy ryż
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się