Kuchnia Narodowa
Więcej
KURCZAK
Rolada z kurczaka z mielonym mięsem
Dada 1 h. 30 min. średnia
INDYK
Udziec z indyka w sosie curry
Dada — średnia
ZUPY GRZYBOWE
Flaczki z boczniaków
Dada 40 min. niska
WIEPRZOWINA
Ziemniaki przekładane z mięsem mielonym
Jurgason 45 min. średnia
RYBY
Grillowane mątwy
Michal 40 min. niska
Pieczone udo wieprzowe
Jurgason 2 h. niska
SŁONE PRZEKĄSKI
Żabki
Jurgason 1 h. 40 min. średnia
WOŁOWINA
Gulasz z kotła
Michal 4 h. średnia
Pikantne udka z kurczaka z grilla
Dada — niska
Dorsz z sosem holenderskim
Michal 30 min. niska
Łosoś ze szpinakiem w cieście francuskim
Zuzka 40 min. niska
Grillowane kalmary
Michal 15 min. niska
Pieczona rolada wieprzowa
Jurgason 1 h. 20 min. średnia
MAKARONY
Spaghetti Aglio e Olio
Michal 10 min. średnia
SOSY
Szpinakowa potrawka z mrożonego szpinaku
Dada 20 min. niska
Sos serowo - ziemniaczany
Dada 30 min. niska
Marynowana wieprzowina na rukoli
Zuzka 60 min. niska
Szaszłyk z grilla
Potrawka z soczewicy
Jurgason 50 min. niska
Makaron zapiekany z brokułem
Jurgason 40 min. niska
DODATKI WARZYWNE
Pieczona dynia hokkaido
Zuzka 30 min. niska
Odwrócona kapusta
Dada 1 h. 30 min. niska
SAŁATKI MIĘSNE
Sałatka Cezar
Michal 40 min. średnia
Piersi z kurczaka faszerowane mozzarellą i bazylią
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
DODATKI ZIEMNIACZANE
Ziemniaki smażone na maśle
RYŻ
Śmietanowy ryż
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się