Kuchnia Narodowa
Więcej
ZUPY MIĘSNE
Zupa z kaczki
Michal 2 h. średnia
CIELĘCINA
Gulasz cielęcy
SOSY
Groch na gęsto z suszonego żółtego grochu
Dada 1 h. 10 min. niska
ZUPY JARZYNOWE
Zupa dyniowa ze śmietaną
Michal 40 min. niska
WIEPRZOWINA
Hamburgery wieprzowe
Zuzka 30 min. średnia
WOŁOWINA
Steki z wołowiny
Michal 10 min. niska
RYBY
Łosoś ze szpinakiem w cieście francuskim
Zuzka 40 min. niska
Sos stekowy z musztardą Dijon
Michal 5 min. niska
Dorsz z sosem holenderskim
Michal 30 min. niska
RIZOTTO
Risotto z grzybami
Marynowana wieprzowina na rukoli
Zuzka 60 min. niska
Zupa pomidorowa Fantozziego
KURCZAK
Piersi z kurczaka w kokosowej panierce
Zupa cebulowa
Michal 2 h. 30 min. niska
PRZETWORY
Mrożony niedźwiedzi czosnek
CIASTA KREMOWE
Somloi kluski (Somlói galuska)
KACZKA
Pieczone skrzydełka z kaczki
CIASTA
Bratysławskie rogaliki bez drożdży
SŁONE PRZEKĄSKI
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
LIKIERY
Ajerkoniak
Paryskie rożki
Cielęce pieczone kotlety
Wielkanocny warkocz
DESERY W PUCHARKACH
Budyniowy deser na Halloween
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Świąteczna zupa z soczewicy
DESERY
Rabarbarowe kremowe ciasto
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się