Sos stekowy z musztardą Dijon
Klasyka o kwaśno-pikantnym posmaku musztardy dijon na śmietanie.
przepis,fotoprzepis,musztarda dijon,kwaśna śmietana (14-18% tłuszczu),Wołowina,Bezglutenowe
Wołowina
Składniki
Składniki
czarny pieprz mielony | - | ||
kwaśna śmietana (14-18% tłuszczu) | 3 | łyżeczki | |
mleko półtłuste 1,5% | ½ | decylitra | |
musztarda dijon | 3 | łyżeczki | |
sól | - |
Przepis
1.
musztarda dijon 3 łyżeczki • mleko półtłuste 1,5% ½ decylitra • kwaśna śmietana (14-18% tłuszczu) 3 łyżeczki
Na patelni dobrze mieszamy i przez krótki czas gotujemy musztardę, mleko i kwaśną śmietanę.
Smacznego!