PRZEPISY

Sos stekowy z musztardą Dijon

Sos stekowy z musztardą Dijon

Klasyka o kwaśno-pikantnym posmaku musztardy dijon na śmietanie.

przepis,fotoprzepis,musztarda dijon,kwaśna śmietana (14-18% tłuszczu),Wołowina,Bezglutenowe

Wołowina

Pichcił

Ilość porcji

4

Czas przygotowania

5 min.

Trudność

niska

 

Składniki

Składniki

czarny pieprz mielony-
kwaśna śmietana (14-18% tłuszczu)3łyżeczki
mleko półtłuste 1,5%½decylitra
musztarda dijon3łyżeczki
sól-

 

Przepis

1. 

musztarda dijon 3 łyżeczki  mleko półtłuste 1,5% ½ decylitra  kwaśna śmietana (14-18% tłuszczu) 3 łyżeczki

Na patelni dobrze mieszamy i przez krótki czas gotujemy musztardę, mleko i kwaśną śmietanę.

2. 

sól  czarny pieprz mielony

Odrobinę solimy i doprawiamy czarnym mielonym pieprzem.

Smacznego!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się  • Ustawienia plików cookie