Kuchnia Narodowa
Więcej
WIEPRZOWINA
Pieczona wędzona wieprzowa golonka
Dada 1 h. 30 min. niska
Fasola na cebuli z parówkami
Mioo 15 min. niska
Duszona kapusta z wieprzowymi parówkami
Jurgason 40 min. średnia
Delikatna nadziewana pieczeń
Dada 1 h. 20 min. wysoka
Marynowane wieprzowe steki z boczkiem
Dada 60 min. średnia
Jęczmienna babka z wędzonym mięsem i grzybami
Dada 2 h. niska
Francuskie ziemniaki z surowych ziemniaków
Dada 1 h. 20 min. niska
Pieczony boczek
Smażona cukinia z mortadelą i serem
Zuzka — niska
Szparagi w cieście piwnym z szynką
Dada 40 min. średnia
Ziemniaki zapieczone z wędzonym mięsem i kiszoną kapustą
Zuzka 60 min. niska
Faszerowana wieprzowa rolada
Jurgason 1 h. 40 min. średnia
Klasyczne kotlety schabowe
Dada — niska
Zapiekany wieprzowy schab w ziemniaczanym placku
Dada 1 h. 15 min. średnia
Pieczone marynowane żeberka
Michal 1 h. 30 min. niska
Wieprzowe kawałki w warzywno-śmietanowym sosie
Dada 50 min. średnia
Przekładane ziemniaki
Dada 1 h. 20 min. średnia
Faszerowane cukiniowe łódeczki
Wieprzowina na marchewkowym kremowym sosie
Dada — średnia
Wieprzowe medaliony z cukinią
Pieczony schab ze śliwkami
Kapuściana zapiekanka z boczkiem
Dada 1 h. 30 min. średnia
Mięsno-grzybowe szaszłyki
Kapuściana zapiekanka
SŁONE PRZEKĄSKI
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
DODATKI ZIEMNIACZANE
Ziemniaki smażone na maśle
RYŻ
Śmietanowy ryż
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się