swiatwemnie.pl

Fasola na cebuli z parówkami

     

Prosty przepis na przygotowanie szybkiej i taniej kolacji, z którym poradzi sobie każdy facet. Podajemy ze świeżym pieczywem.

Pichcił

Ilość porcji

2

Czas przygotowania

15 min.

Trudność

niska

 

 

1. 

olej słonecznikowy 3 łyżki  cebula 1 sztuka  wieprzowe parówki 4 sztuki  czerwona fasola w puszce 250 g  kukurydza konserwowa 250 g  ketchup  pikantny sos chili

Na oleju szklimy cebulę i dodajemy na kółeczka pokrojone parówki. Gdy się parówki troszkę usmażą dodajemy do nich fasolę z puszki, bez zalewy. Dodajemy kukurydzę, keczup, sos chili i wszystko razem mieszamy i doprowadzamy do wrzenia.

Smacznego!

 

© 2011 - 2018 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się