Fasola na cebuli z parówkami

Prosty przepis na przygotowanie szybkiej i taniej kolacji, z którym poradzi sobie każdy facet. Podajemy ze świeżym pieczywem.
przepis,fotoprzepis,wieprzowe parówki,czerwona fasola w puszce,kukurydza konserwowa,Wieprzowina
Wieprzowina
Kategorie
Wieprzowina ›Składniki
Składniki
| cebula | 1 ??  | sztuka kcal  | |
| czerwona fasola w puszce | 250 280  | gramów kcal  | |
| ketchup | 0 ??  | kcal  | |
| kukurydza konserwowa | 250 233  | gramów kcal  | |
| olej słonecznikowy | 3 405  | łyżki kcal  | |
| pikantny sos chili | 0 ??  | kcal  | |
| wieprzowe parówki | 4 ??  | sztuki kcal  | 
Przepis
1.
olej słonecznikowy 3 łyżki • cebula 1 sztuka • wieprzowe parówki 4 sztuki • czerwona fasola w puszce 250 gramów • kukurydza konserwowa 250 gramów • ketchup • pikantny sos chili
Na oleju szklimy cebulę i dodajemy na kółeczka pokrojone parówki. Gdy się parówki troszkę usmażą dodajemy do nich fasolę z puszki, bez zalewy. Dodajemy kukurydzę, keczup, sos chili i wszystko razem mieszamy i doprowadzamy do wrzenia.
Smacznego!





















