Kuchnia Narodowa
Więcej
CIASTA KREMOWE
Palce lizać
Zuzka 60 min. średnia
Mleczne ciastko
Zuzka 40 min. średnia
CIASTA
Połamane ciasto
Dada 50 min. średnia
Domowe ciasto Dobosza
Zuzka 45 min. średnia
Ciasto z kwaśnego mleka
Dada — średnia
Kakaowe ciasto z kakaa instant
Jurgason 60 min. średnia
Bananowo - migdałowe ciasto
Jurgason 45 min. wysoka
SŁONE PRZEKĄSKI
Wielkanocne precelki
Dada 1 h. 30 min. średnia
Nie pieczona kremówka
Michal 30 min. średnia
SŁODKIE DANIA
Delikatne śliwkowe buchty
Dada 1 h. 30 min. wysoka
Budyniowy deser z kaszą manną
Dada — niska
Wielkanocny kogucik
NALEŚNIKI
Naleśniki Admirał
Dada 60 min. średnia
Baranek wielkanocny
Norika — niska
Czekoladowo - orzechowe ciasto
Skwarkowe ślimaczki
Jurgason 50 min. średnia
Wielkanocna chałka
Zuzka 1 h. 30 min. niska
Biskupski bochenek z karmelowym likierem
Zuzka 60 min. niska
Kawowo - karmelowe ciasto
Jurgason 60 min. wysoka
Wielkanocne judasze
DODATKI WARZYWNE
Duszona czerwona kapusta
Norika 2 h. niska
WIEPRZOWINA
Odwrócona kapusta
Dada 1 h. 30 min. niska
STRUDLE
Strudel jabłkowo-jeżynowy
BABKI
Babka Deluxe
Dada 2 h. średnia
Twarogowe tiramisu
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
Kremowe ciasto z mascarpone
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
Kokosowe kawałki
CIASTECZKA
Kokosanki
Twarogowe ciasto z brzoskwiniami
RYBY
Łosoś w ziołowo-musztardowej panierce
Sandacz na prowansalski sposób
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się