Kuchnia Narodowa
Więcej
CIASTA KREMOWE
Somloi kluski (Somlói galuska)
Dada 2 h. wysoka
WIEPRZOWINA
Segedyński gulasz
Dada 60 min. niska
Domowe ciasto Dobosza
Zuzka 45 min. średnia
KURCZAK
Gulasz z kurczaka
Dada 40 min. niska
WOŁOWINA
Gulasz z kotła
Michal 4 h. średnia
ZUPY MIĘSNE
Kociołkowy gulasz bez kociołka
Dada 2 h. 30 min. średnia
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Ziemniaczane langosze
Dada — średnia
Gulasz węgierski
Dada 2 h. 20 min. średnia
Gulasz nie gulasz
Jurgason — niska
Węgierski gulasz z flaczków
Dada 1 h. 30 min. średnia
Wieprzowy gulasz z pieczarkami
Michal 1 h. 10 min. niska
Wieprzowa zupa
Dada 1 h. 30 min. niska
Halaszle z pangi
Dada 30 min. niska
STRUDLE
Jabłkowo-orzechowy i jabłkowo-makowy strudel
Dada 60 min. średnia
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Smażona wątróbka z królika
SŁONE PRZEKĄSKI
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
Kremowe ciasto z mascarpone
Piersi z kurczaka nadziewane pleśniowym serem i boczkiem
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
Galaretka wieprzowa
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
SAŁATKI MIĘSNE
Delikatesowa sałatka
SŁODKIE DANIA
Delikatne śliwkowe buchty
RYBY
Łosoś w ziołowo-musztardowej panierce
Czekoladowe babeczki
Marokański wróbel w foremce keksowej
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się