PRZEPISY
Przepis na przygotowanie duszonego wieprzowego mięska na świeżych pieczarkach. Doskonałym dodatkiem jest ryż, kasza lub ziemniaczane puree.
Sprawdzony przepis na kawałki patisona panierowane w potrójne panierce i smażonej na oleju. Dobrym dodatkiem są gotowane ziemniaki. Patison jest bardzo smaczny z sosem tatarskim.
Na świecie coraz bardziej popularny sernik z dodatkiem czekoladowo orzechowego kremu.
Wspaniała, mało tłusta wołowa rolada wypełniona marchewką. Podajemy z ziemniaczanymi dodatkami, lub z ulubionym dodatkiem na gęsto.
Przekąska pełna witamin, doskonała jako dodatek do mięsa drobiowego i wołowiny. Wersję nisko tłuszczową uzyskamy, jeśli zamienimy boczek i ser na świeżo wyciśnięty czosnek.
Szybko przygotowany duszony kapuściany dodatek, doskonały do wszystkich pieczonych mięs.
Klasyczny wieprzowy smalec jest niezastąpionym składnikiem wielu potraw. Jego domowe przygotowanie - topienie słoniny na skwarki - jest to bardzo prosty proces, którego produkt odznacza się czystością i wysoką jakością - wieprzowy smalec i ...
Szybki i orzeźwiający deser z łagodnego twarogu i śmietany, z dodatkiem owoców, które można sobie wybrać według smaku lub aktualnej pory roku.
Przepis na smaczny gulasz z wołowego mięsa z korzeniowymi warzywami i papryczką. Dobry dodatkiem może być knedel lub haluszki.
Pachnący chrupiący kurczak. Dobrym dodatkiem jest ćwikłowa sałatka z owocami i kukurydzą, która swoim słodko-kwaśnym smakiem podkreśli smak czosnkowego drobiowego mięsa.
Wspaniały obiad lub kolacja z wątróbki z królika. Podajemy z ryżem i ze smacznym słodkim dodatkiem z jabłek, nadziewanych żurawinowym dżemem.
Zdrowsza alternatywa przekąski z włóknem. Na drugie śniadanie albo na przegryzkę w podróży. Z pewnością nie zaszkodzi trzymającym dietę. Doskonały zamiennik chipsów przy wieczornym filmie.
Makaron z parzonym brokułem i pomidorami w delikatnym sosie z natki pietruszki i bazylii.
Prosta i szybka sałatka ze zwykłych ogródkowych warzyw z naturalnym owczym serem.

Najpopularniejsze przepisy

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się