PRZEPISY
Kilogram tego najlepszego domowego wieprzowego salcesonu, którego wysoka jakość jest gwarantowana.
Prawdziwy przysmak. Podajemy ze świeżym chlebem, solimy według smaku dopiero przy serwowaniu.
Nie tylko wspaniały wielkanocny poczęstunek przy podawaniu na zimno, ale i smaczny obiad lub kolacja przy podawaniu na ciepło.
Pieczone szaszłyki serwujemy z dodatkami z ziemniaków. Dobre są też do dodatków na gęsto z roślin strączkowych i z sosami.
Ulubiony gęsty dodatek z letniej dyni i nowych ziemniaków, przygotowany z kwaśną śmietaną i podawany ze smacznymi wołowymi kotletami upieczonymi w piekarniku. Jeśli gotujecie dla czterech osób, gotujcie z połowy składników :) !
Doskonałe i pożywne danie, które jest również znane w Azji jako "Jajangmyeon". Standardowo przygotowuje się je z mięsa wieprzowego. My tym razem użyliśmy wołowiny, ale jest też dobre z kurczakiem lub tofu.
Ugotowaliście sobie wołową zupę lub rosół. Jeśli zostało wam niezjedzone gotowane mięso polecamy wam naprawdę wyśmienity sos z niego. Nadaje się do makaronów ale i do kluseczek, ziemniaków czy knedli.
Wieprzowy hamburger z warzywami i plasterkiem bakłażana zamiast bułki.
Według tego przepisu bez problemów przygotujecie sobie smaczne, średnio pikantne delikatne kotleciki.
Pieczone indycze mięso z dolnych części udek ze smaczną cebulką.Podajemy z pieczonymi ziemniakami.
Tradycyjny angielski przepis na przygotowanie "Shepherd´s Pie", czyli pasterskiego ciasta. To słone mięsne ciasto przygotowuje się z mielonego jagnięcego mięsa. My użyliśmy dostępniejszy wariant i daliśmy mielone wieprzowe mięso, nie ...
Kanie faszerowane mięsno-grzybowym farszem. Podajemy z ziemniaczanym puree.
Wyjątkowe połączenie słodko-kwaśnego smaku jabłek ze słodko-gorzkim smakiem suszonych śliwek, delikatnie słone-przyprawione.
Delikatna pieczeń upieczona na blasze. Podajemy z ziemniaczanym puree.

Najpopularniejsze przepisy

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się