Kuchnia Narodowa▼
Więcej▼
WIEPRZOWINA
Ziemniaczane kulki faszerowane wędzonym mięsem
Dada 1 h. 30 min. średnia
Pokaż przepis
ZUPY MIĘSNE
Gazdowski kapuśniak z kaszą
Jęczmienna babka z wędzonym mięsem i grzybami
Dada 2 h. niska
Wędzone mięso z puree z groszku w parowarze
Dada 40 min. niska
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Zupa z soczewicy i kapusty kiszonej
Dada 2 h. średnia
Zupa z dużej pstrokatej fasoli
Dada — średnia
Odwrócona kapusta
Dada 1 h. 30 min. niska
CIASTA KREMOWE
Somloi kluski (Somlói galuska)
DODATKI ZIEMNIACZANE
Ziemniaki smażone na maśle
CIASTECZKA
Laskowe dukaty
STRUDLE
Jabłka z cieście francuskim (w szlafroczku)
SAŁATKI MIĘSNE
Sałatka Cezar
SŁODKIE DANIA
Orzechowy makaron
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Chałupnicze langosze
ŚNIADANIOWE KASZE
Owsianka z jabłkami i cynamonem
SAŁATKI WARZYWNE
Sałatka z selerem i ananasem
Kakaowe kuleczki
CIASTA
Czereśniowe clafoutis
Wieprzowina na kminku
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Zalogować się