Kuchnia Narodowa▼
Więcej▼
WIEPRZOWINA
Ziemniaczane kulki faszerowane wędzonym mięsem
Dada 1 h. 30 min. średnia
Pokaż przepis
ZUPY MIĘSNE
Gazdowski kapuśniak z kaszą
Jęczmienna babka z wędzonym mięsem i grzybami
Dada 2 h. niska
Wędzone mięso z puree z groszku w parowarze
Dada 40 min. niska
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Zupa z soczewicy i kapusty kiszonej
Dada 2 h. średnia
Zupa z dużej pstrokatej fasoli
Dada — średnia
Odwrócona kapusta
Dada 1 h. 30 min. niska
CIASTECZKA
Marcepanowe serduszka z migdałową polewą
CIASTA
Jabłkowe ciasto z budyniem i posypką
Bożonarodzeniowe kawowe ciasteczka
ZUPY JARZYNOWE
Kwaśna zupa ziemniaczana
Słodki chlebek z cukinii z nasionami chia
TORTY
Śmietanowy tort z twarogowymi kuleczkami
KURCZAK
ActiFry piersi z kurczaka z truskawkowym sosem
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Pieczarki z brokułami w ostrygowym sosie
SŁONE PRZEKĄSKI
Grillowany ser dojrzewający z orzeszkami ziemnymi
Ciasto twarogowe
DODATKI WARZYWNE
Ćwikła z serem Feta
Słodko - kwaśna zupa z ziemniakami i ciecierzycą
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Zalogować się