Kuchnia Narodowa▼
Więcej▼
WIEPRZOWINA
Ziemniaczane kulki faszerowane wędzonym mięsem
Dada 1 h. 30 min. średnia
Pokaż przepis
ZUPY MIĘSNE
Gazdowski kapuśniak z kaszą
Jęczmienna babka z wędzonym mięsem i grzybami
Dada 2 h. niska
Wędzone mięso z puree z groszku w parowarze
Dada 40 min. niska
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Zupa z soczewicy i kapusty kiszonej
Dada 2 h. średnia
Zupa z dużej pstrokatej fasoli
Dada — średnia
Odwrócona kapusta
Dada 1 h. 30 min. niska
MAKARONY
Tarhonya
KURCZAK
Gulasz z kurczaka
PRZETWORY
Pasteryzujemy - buraczki z chrzanem
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Leczo z jajkiem
CIASTA
Tradycyjne czereśniowe ciasto
CIASTECZKA
Laskowe dukaty
Trdelniki
Delikatne placki z cukinii i ziemniaków
SŁONE PRZEKĄSKI
Nadziewane kanapeczki
Kawowce
SŁODKIE DANIA
Orzechowy makaron
Pieczony boczek
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Zalogować się