Kuchnia Narodowa
Więcej
WIEPRZOWINA
Ziemniaczane kulki faszerowane wędzonym mięsem
Dada 1 h. 30 min. średnia
ZUPY MIĘSNE
Gazdowski kapuśniak z kaszą
Jęczmienna babka z wędzonym mięsem i grzybami
Dada 2 h. niska
Wędzone mięso z puree z groszku w parowarze
Dada 40 min. niska
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Zupa z soczewicy i kapusty kiszonej
Dada 2 h. średnia
Zupa z dużej pstrokatej fasoli
Dada — średnia
Odwrócona kapusta
Dada 1 h. 30 min. niska
PRZETWORY
Pasteryzujemy - buraczki z chrzanem
WYROBY CUKIERNICZE
Rumowe kulki tylko dla dorosłych
KURCZAK
Rolada z kurczaka z mielonym mięsem
CIASTA KREMOWE
Somloi kluski (Somlói galuska)
KACZKA
Pieczona kaczka - najprostszy sposób na jej przygotowanie
SŁONE PRZEKĄSKI
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
Szynkowa mini pizza
SŁODKIE DANIA
Kluseczki z makiem
Bananowo - migdałowe ciasto
ŚNIADANIOWE KASZE
Kasza kukurydziana z bananami
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Camembert z niedźwiedzim czosnkiem
Kalafior z indyjskimi przyprawami
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie