Grupy środków spożywczych i produktów > Wyroby mleczne
Polecana w szczególności do mizerii, różnego rodzaju sałatek warzywnych, śledziowych i sosów przygotowywanych na zimno. Może być też stosowana do potraw na ciepło.
Lasagne z delikatnym beszamelem
Zapiekany kalafior z twarogiem
Steki z kurczaka z sosem z sera pleśniowego
Wołowe kostki w śmietanowym sosie z marchewką
Wieprzowe udo z ostrygowym sosem
Pikantna zapiekana dynia
Fasolowa zupa z kurkumą
Dorsz z sosem curry
Drobiowe serca na śmietanie
Gnocchi z serem Pecorino
Strączkowa śmietanowa zupa
Smażone grzyby Shimeji
Palce lizać
Mrożony niedźwiedzi czosnek
Rumowe kulki tylko dla dorosłych
Paluszki serowe z ciasta francuskiego
Mleczna zupa z cykorii
Szynkowa mini pizza
Czosnkowe ślimaczki
Słone krakersy z niedźwiedzim czosnkiem
Mleczne ciastko
ActiFry kotlety drobiowe w serowej panierce z pikantnymi frytkami
Jajeczna pasta z niedźwiedzim czosnkiem
© 2011 - 2021 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się
Kuchnia Narodowa
Więcej
Ulubione wyszukiwania