Kuchnia Narodowa▼
Więcej▼
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Fasolowa zupa z kurkumą
Dada 40 min. średnia
Pokaż przepis
WOŁOWINA
Wołowe kostki w śmietanowym sosie z marchewką
Dada 1 h. 30 min. średnia
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Zapiekany kalafior z twarogiem
Michal 1 h. 10 min. średnia
MAKARONY
Lasagne z delikatnym beszamelem
Jurgason 1 h. 30 min. średnia
SOSY
Drobiowe serca na śmietanie
Michal 60 min. niska
KURCZAK
Steki z kurczaka z sosem z sera pleśniowego
Jurgason 15 min. średnia
WIEPRZOWINA
Wieprzowe udo z ostrygowym sosem
Michal 2 h. 15 min. niska
Strączkowa śmietanowa zupa
Dada — niska
Pikantna zapiekana dynia
Dada 60 min. niska
RYBY
Dorsz z sosem curry
Michal 25 min. niska
Gnocchi z serem Pecorino
Michal 15 min. niska
Smażone grzyby Shimeji
SAŁATKI MIĘSNE
Sałatka z buraczków z majonezem
Piersi z kurczaka nadziewane pleśniowym serem i boczkiem
ActiFry Piersi z kurczaka ze szpinakiem
CIASTA KREMOWE
Kokosowe kulki
Sos tatarski z kwaśnej śmietany
CIASTECZKA
Laskowe dukaty
CIASTA
Tradycyjne czereśniowe ciasto
ZUPY MIĘSNE
Kapustnica
WYROBY CUKIERNICZE
Kulki kasztanowo - owsiane
ŚNIADANIA Z JAJEK
Brokuły z jajkiem
SŁODKIE DANIA
Orzechowy makaron
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Zalogować się