Kuchnia Narodowa
Więcej
SŁONE PRZEKĄSKI
Sakiewki z niedźwiedzim czosnkiem
SŁONE CIASTA
Ciasto z kiszonej kapusty
Słone ciasteczka z pełnoziarnistego ciasta francuskiego
Nakładane sery z gyros przyprawami
WIEPRZOWINA
Zapiekane ziemniaki z mięsem i warzywami
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Brokuł zapieczony z serem
Zapiekane ziemniaczane naleśniki z serem
Szparagi z salami
Selerowe placki z serem
INDYK
Indycze piersi z gruszkami
RYBY
Stek z łososia z serem
KURCZAK
Zapiekanka z kurczakiem
PRZETWORY
Pasteryzujemy - buraczki z chrzanem
MAKARONY
Tarhonya
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Słodko - kwaśna zupa fasolowa
CIASTA KREMOWE
Palce lizać
Marchewkowe ciasto z twarogiem
Pasteryzujemy gruszki
DODATKI ZIEMNIACZANE
Ziemniaki smażone na maśle
Zapiekana cukinia z parmezanem
SAŁATKI MIĘSNE
Sałatka z buraczków z majonezem
SŁODKIE ŚNIADANIA
Placuszki z dżemem
Warzywne klopsy z cukinią
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się