Kuchnia Narodowa
Więcej
SŁONE PRZEKĄSKI
Sakiewki z niedźwiedzim czosnkiem
SŁONE CIASTA
Ciasto z kiszonej kapusty
Słone ciasteczka z pełnoziarnistego ciasta francuskiego
Nakładane sery z gyros przyprawami
WIEPRZOWINA
Zapiekane ziemniaki z mięsem i warzywami
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Brokuł zapieczony z serem
Zapiekane ziemniaczane naleśniki z serem
Szparagi z salami
Selerowe placki z serem
INDYK
Indycze piersi z gruszkami
RYBY
Stek z łososia z serem
KURCZAK
Zapiekanka z kurczakiem
DODATKI ZIEMNIACZANE
Domowe ziemniaczane loksze
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Smażona wątróbka z królika
ZDROWE WYPIEKI
Jabłkowe ciasteczka
MAKARONY
Kluski z kiszoną kapustą
Bryndzowe kluseczki haluszki
Smażony kalafior w cieście z ciecierzycy
Pizza ślimaczki z ciasta francuskiego
ZUPY MIĘSNE
Zupa rybno-warzywna
Bakłażanowe placki
SAŁATKI WARZYWNE
Fasolowa sałatka z kuskusem
Francuskie ziemniaki z surowych ziemniaków
Ćwikłowa sałatka z selerem i jogurtem
© 2011 - 2023 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie