Kuchnia Narodowa
Więcej
SŁONE CIASTA
Ciasto porowe z serem
RYBY
Filety rybne pod serową pierzynką
KURCZAK
Faszerowane roladki drobiowe w parowarze
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Szpinakowe naleśniki z sosem serowym
SAŁATKI WARZYWNE
Sałatka mieszana z kuleczkami sera
Ciasto z kiszonej kapusty
SŁONE PRZEKĄSKI
Muffiny z szynką
Legumina brokułowa
Zapiekanka z kurczakiem
Piersi z kurczaka faszerowane serową jajecznicą
INDYK
Grillowane indycze kawałki w bułce
Grillowane nadziewane piersi z kurczaka
SYROPY I HERBATY
Bożonarodzeniowy poncz
SONE PRZEKĄSKI
Szynkowa mini pizza
Piersi z kurczaka w sosie serowym
Faszerowane jajka
Makaron z cukinią na cebuli
CHLEB
Doskonały chleb z domowej piekarni
CIASTA
Budyniowe ciasto z jabłkami
Maślankowy chleb
Świąteczne jabłkowe ciasto
SODKIE DANIA
Ryżowe ciasto ze śliwkami
Wielkanocny makowy bochenek
Indycza rolada ze szpinakiem i jajecznicą
© 2011 - 2023 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie