Kuchnia Narodowa
Więcej
JAGNIĘCINA
Pieczony udziec jagnięcy z rozmarynem i czosnkiem
DODATKI ZIEMNIACZANE
Frytki z batatów
SŁONE CIASTA
Strudel nadziewany dynią i bałkańskim serem
KACZKA
Pieczarki faszerowane kaczą wątróbką
KURCZAK
Kurczak Cacciatore
WOŁOWINA
Wołowe polędwiczki na puree z batatów
RYBY
ActiFry Grillowane pstrągi z rozmarynem
SŁONE PRZEKĄSKI
Krakersy z dyni
WIEPRZOWINA
Pasterskie ciasto
Rozmarynowe migdałowe krakersy
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Bataty z ciecierzycą i jogurtowo-ogórkowym dressingiem
Grillowane udka z kurczaka w marynacie piwnej
PRZETWORY
Pasteryzujemy - buraczki z chrzanem
MAKARONY
Tarhonya
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Słodko - kwaśna zupa fasolowa
CIASTA KREMOWE
Palce lizać
Marchewkowe ciasto z twarogiem
Pasteryzujemy gruszki
Ziemniaki smażone na maśle
Zapiekana cukinia z parmezanem
SAŁATKI MIĘSNE
Sałatka z buraczków z majonezem
SŁODKIE ŚNIADANIA
Placuszki z dżemem
Warzywne klopsy z cukinią
Zapiekane ziemniaczane naleśniki z serem
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się