Kuchnia Narodowa
Więcej
JAGNIĘCINA
Pieczony udziec jagnięcy z rozmarynem i czosnkiem
DODATKI ZIEMNIACZANE
Frytki z batatów
SŁONE CIASTA
Strudel nadziewany dynią i bałkańskim serem
KACZKA
Pieczarki faszerowane kaczą wątróbką
KURCZAK
Kurczak Cacciatore
WOŁOWINA
Wołowe polędwiczki na puree z batatów
RYBY
ActiFry Grillowane pstrągi z rozmarynem
SŁONE PRZEKĄSKI
Krakersy z dyni
WIEPRZOWINA
Pasterskie ciasto
Rozmarynowe migdałowe krakersy
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Bataty z ciecierzycą i jogurtowo-ogórkowym dressingiem
Grillowane udka z kurczaka w marynacie piwnej
CIASTA KREMOWE
Somloi kluski (Somlói galuska)
WYROBY CUKIERNICZE
Kokosowy pień
SŁODKIE DANIA
Makiełki z makiem
Szynkowa mini pizza
Palce lizać
Wieprzowy język w śmietanowym sosie
Bananowe kremowe ciasto z twarogiem
Proste kuleczki Bajaderki w czekoladzie
CIASTECZKA
Makowe ciasteczka
Roladki z kurczaka w sosie z pora
Wątróbka z kaczki w cebulowym sosie
DESERY W PUCHARKACH
Jabłkowy jesienny pucharek
© 2011 - 2023 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie