Kuchnia Narodowa▼
Więcej▼
JAGNIĘCINA
Pieczony udziec jagnięcy z rozmarynem i czosnkiem
DODATKI ZIEMNIACZANE
Frytki z batatów
SŁONE CIASTA
Strudel nadziewany dynią i bałkańskim serem
KACZKA
Pieczarki faszerowane kaczą wątróbką
KURCZAK
Kurczak Cacciatore
WOŁOWINA
Wołowe polędwiczki na puree z batatów
RYBY
ActiFry Grillowane pstrągi z rozmarynem
SŁONE PRZEKĄSKI
Krakersy z dyni
WIEPRZOWINA
Pasterskie ciasto
Rozmarynowe migdałowe krakersy
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Bataty z ciecierzycą i jogurtowo-ogórkowym dressingiem
Grillowane udka z kurczaka w marynacie piwnej
CIASTA
Jabłkowo-makowe ciasto
WYROBY CUKIERNICZE
Pszenne karmelowe kuleczki
CIASTECZKA
Laskowe dukaty
Pogacze ziemniaczane
CIASTA KREMOWE
Pampuszki z truskawkowym kremem
Bożonarodzeniowe miodowniki
SAŁATKI WARZYWNE
Selerowa sałatka z kapustą i papryczką
Sałatka quinoa ze świeżymi warzywami
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Zalogować się