Kuchnia Narodowa
Więcej
JAGNIĘCINA
Pieczony udziec jagnięcy z rozmarynem i czosnkiem
DODATKI ZIEMNIACZANE
Frytki z batatów
SŁONE CIASTA
Strudel nadziewany dynią i bałkańskim serem
KACZKA
Pieczarki faszerowane kaczą wątróbką
KURCZAK
Kurczak Cacciatore
WOŁOWINA
Wołowe polędwiczki na puree z batatów
RYBY
ActiFry Grillowane pstrągi z rozmarynem
SŁONE PRZEKĄSKI
Krakersy z dyni
WIEPRZOWINA
Pasterskie ciasto
Rozmarynowe migdałowe krakersy
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Bataty z ciecierzycą i jogurtowo-ogórkowym dressingiem
Grillowane udka z kurczaka w marynacie piwnej
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Smażona wątróbka z królika
BABKI
Babka orkiszowa z delikatnym nadzieniem
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
Ziemniaki przekładane z mięsem mielonym
Galaretka wieprzowa
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
Wielkanocne precelki
CIASTA
Fale Dunaju
CIASTA KREMOWE
Kokosowe kawałki
Kotleciki rybne
Biszkoptowe ciasto
STRUDLE
Jabłkowy strudel w cieście francuskim
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się