Kuchnia Narodowa
Więcej
ŚNIADANIA Z JAJEK
Jajecznica z pieczarkami
Michal 25 min. niska
SŁONE PRZEKĄSKI
Parówki w cieście francuskim
Dada 40 min. niska
WIEPRZOWINA
Ziemskie warzywa
Michal 30 min. niska
MAKARONY
Zapiekany makaron z kapustą
Jurgason — niska
Parówki z sosem sojowym
Michal 20 min. niska
WOŁOWINA
Hiszpański ptaszek w piekarniku
Michal 1 h. 20 min. niska
Fasola na cebuli z parówkami
Mioo 15 min. niska
Duszona kapusta z wieprzowymi parówkami
Jurgason 40 min. średnia
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Zupa fasolowa z parówkami
Dada 35 min. średnia
SOSY
Biały fasolowy sos z parówką
Dada — niska
KURCZAK
Piersi z kurczaka w sosie z boczniaków
CIASTA KREMOWE
Francuskie ciasto Mille-feuille
KLUSKI NA PARZE
Karlowarskie tostowe knedliki
TORTY
Halloweenowy tort twarogowo-ryżowy bez pieczenia
ŚNIADANIOWE KASZE
Mleczny ryż z owocami
Pijane ciasto z żelatyną
ROLADY
Kasztanowa rolada
Wielkanocne precelki
Delikatna nadziewana pieczeń
MUFFINY
Muffiny z winogronami i śliwkami
CIASTECZKA
Ciastko kawowe
Faszerowane wieprzowe bocheneczki
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie