Kuchnia Narodowa
Więcej
CIASTA KREMOWE
Domowy Cheesecake z borówkami
Zuzka — niska
SŁODKIE DANIA
Twarogowe kuleczki z morelowym sosem
Jurgason 60 min. średnia
STRUDLE
Jabłkowo twarogowa strucla z suszonymi śliwkami
Jurgason 45 min. średnia
Twarogowe ciasto z Augsburga
Dada 1 h. 10 min. wysoka
Sernik z borówkową bitą śmietaną
Jurgason 2 h. średnia
Zapiekane twarogowe naleśniki
Jurgason 50 min. średnia
CIASTA
Babciny kołacz
Łatwe lane buchty
Dada 1 h. 15 min. wysoka
Ciasto z twarogiem i borówkami
Czekoladowo bananowe kostki bez pieczenia
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Smażona wątróbka z królika
BABKI
Babka orkiszowa z delikatnym nadzieniem
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
WIEPRZOWINA
Ziemniaki przekładane z mięsem mielonym
SŁONE PRZEKĄSKI
Galaretka wieprzowa
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
Wielkanocne precelki
Fale Dunaju
Kokosowe kawałki
RYBY
Kotleciki rybne
Biszkoptowe ciasto
Jabłkowy strudel w cieście francuskim
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się