Kuchnia Narodowa
Więcej
DODATKI ZIEMNIACZANE
Frytki z batatów
Michal 30 min. niska
WOŁOWINA
Wołowe polędwiczki na puree z batatów
Michal 1 h. 30 min. średnia
WIEPRZOWINA
Bon Batatas von Forno
Michal 1 h. 25 min. średnia
KURCZAK
ActiFry kotlety drobiowe w serowej panierce z pikantnymi frytkami
Jurgason 50 min. średnia
Słodkie ziemniaki z parmezanem
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Słodkie ziemniaki z cukinią i indyjskimi przyprawami
Dada 30 min. średnia
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Śmietanowa zupa z soczewicą i batatami
Dada 25 min. średnia
Pieczone słodkie ziemniaki
Dada 40 min. niska
Bataty z ciecierzycą i jogurtowo-ogórkowym dressingiem
Dada 40 min. średnia
DODATKI WARZYWNE
Zapiekany słodki ziemniak z dynią hokkaido
Michal 35 min. niska
PRZETWORY
Pasteryzujemy - buraczki z chrzanem
WYROBY CUKIERNICZE
Rumowe kulki tylko dla dorosłych
Rolada z kurczaka z mielonym mięsem
CIASTA KREMOWE
Somloi kluski (Somlói galuska)
CIASTECZKA
Przekładane wafle z orzeszkami
Kapusta pak choi z grzybami shiitake
KACZKA
Pieczona kaczka - najprostszy sposób na jej przygotowanie
Piersi z kurczaka w sosie z boczniaków
SŁONE PRZEKĄSKI
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
ZUPY GRZYBOWE
Flaczki z boczniaków
SŁODKIE DANIA
Kluseczki z makiem
Marynujemy grzyby
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie