Kuchnia Narodowa
Więcej
ZUPY MIĘSNE
Zupa rybna z niedźwiedzim czosnkiem
Dada 45 min. średnia
RYBY
Pieczone filety rybne w potrójnej panierce
Dada 30 min. niska
Rybne kuleczki z niedźwiedzim czosnkiem
WIEPRZOWINA
Filety rybne na cebuli
Dada — niska
Zupa rybno-warzywna
Dada 50 min. wysoka
Rybie chipsy
Dada 20 min. niska
Filety rybne w czosnkowym cieście
Filety rybne na warzywach
Dada 60 min. średnia
Filety rybne pod serową pierzynką
Dada 40 min. średnia
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Smażona wątróbka z królika
BABKI
Babka orkiszowa z delikatnym nadzieniem
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
Ziemniaki przekładane z mięsem mielonym
CIASTECZKA
Kółeczka z orzechową pianką
SŁONE PRZEKĄSKI
Galaretka wieprzowa
TORTY
Tort Konik
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
Wielkanocne precelki
CIASTA
Twarogowe ciasto z brzoskwiniami
Łosoś w ziołowo-musztardowej panierce
KURCZAK
Marokański wróbel w foremce keksowej
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się