Kuchnia Narodowa
Więcej
RIZOTTO
Risotto z boczniakami
Dada 40 min. średnia
CIELĘCINA
Ossobuco - duszony udziec cielęcy
Michal 2 h. średnia
KACZKA
Udka z kaczki z orzechowym farszem
Dada 1 h. 50 min. średnia
Risotto z kurkami
Michal 40 min. niska
WIEPRZOWINA
Pasterskie ciasto
Jurgason 60 min. wysoka
Szparagowe risotto
Michal 30 min. średnia
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Zupa z bobu z boczkiem
Dada — średnia
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
Dada 15 min. niska
KURCZAK
Piersi z kurczaka w sosie z boczniaków
KLUSKI NA PARZE
Karlowarskie tostowe knedliki
TORTY
Halloweenowy tort twarogowo-ryżowy bez pieczenia
ŚNIADANIOWE KASZE
Mleczny ryż z owocami
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Królicze wątróbki z jabłkami
SŁONE PRZEKĄSKI
Wielkanocne precelki
ROLADY
Kasztanowa rolada
Delikatna nadziewana pieczeń
CIASTA
Jabłkowe ciasto
MUFFINY
Muffiny z winogronami i śliwkami
CIASTECZKA
Ciastko kawowe
Faszerowane wieprzowe bocheneczki
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie