Kuchnia Narodowa▼
Więcej▼
RIZOTTO
Risotto z boczniakami
Dada 40 min. średnia
Pokaż przepis
CIELĘCINA
Ossobuco - duszony udziec cielęcy
Michal 2 h. średnia
KACZKA
Udka z kaczki z orzechowym farszem
Dada 1 h. 50 min. średnia
Risotto z kurkami
Michal 40 min. niska
WIEPRZOWINA
Pasterskie ciasto
Jurgason 60 min. wysoka
Szparagowe risotto
Michal 30 min. średnia
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Zupa z bobu z boczkiem
Dada — średnia
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
Dada 15 min. niska
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Smażone grzyby Shimeji
SAŁATKI MIĘSNE
Sałatka z buraczków z majonezem
KURCZAK
Piersi z kurczaka nadziewane pleśniowym serem i boczkiem
ActiFry Piersi z kurczaka ze szpinakiem
CIASTA KREMOWE
Kokosowe kulki
SOSY
Sos tatarski z kwaśnej śmietany
CIASTECZKA
Laskowe dukaty
CIASTA
Tradycyjne czereśniowe ciasto
ZUPY MIĘSNE
Kapustnica
WYROBY CUKIERNICZE
Kulki kasztanowo - owsiane
ŚNIADANIA Z JAJEK
Brokuły z jajkiem
SŁODKIE DANIA
Orzechowy makaron
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Zalogować się