Wątrobiane kluski do zupy

przepis,fotoprzepis,wątróbka z kurczaka,kasza manna,Dodatki do zup,Bezlaktozowe
Dodatki do zup
Składniki
Składniki
jajka kurze | 2 176 | sztuki kcal | |
kasza manna | 100 361 | gramów kcal | |
sól | 0 ?? | kcal | |
woda | 0 ?? | kcal | |
wątróbka z kurczaka | 150 180 | gramów kcal |
Przepis
1.
wątróbka z kurczaka 150 gramów • jajka kurze 2 sztuki
Wątróbkę drobiową, albo wieprzową pozbawiamy błon, myjemy i kroimy na drobno.

2.
Dodajemy jajka i mieszamy.

3.
Jeśli chcemy mieć kluski bez większych czy mniejszych kawałków wątróbki, możemy zmiksować wątróbkę blenderem.


6.
Kluski gotujemy około 10 minut.

Smacznego!