Kuchnia Narodowa
Więcej
SŁONE PRZEKĄSKI
Bryndzowe pogacze
SOSY
Dip z niedźwiedzim czosnkiem
SŁONE CIASTA
Ciasto z kiszonej kapusty
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Kernotto z bryndzą i niedźwiedzim czosnkiem
CIASTA
Dyniowe ciasto z bezą
SAŁATKI WARZYWNE
Amerykański Coleslaw z czerwonej kapusty
Langosze z niedźwiedzim czosnkiem
WOŁOWINA
Wołowa zapiekana kapusta
Komosa ryżowa z kiszoną kapustą
Ogórkowo pomidorowa sałatka ze śmietaną
CIASTECZKA
Marcepanowe kocie oczka
Arachidowe mini wieżyczki
PRZETWORY
Pasteryzujemy - buraczki z chrzanem
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Słodko - kwaśna zupa fasolowa
MAKARONY
Tarhonya
CIASTA KREMOWE
Palce lizać
Marchewkowe ciasto z twarogiem
DODATKI ZIEMNIACZANE
Ziemniaki smażone na maśle
Zapiekana cukinia z parmezanem
SAŁATKI MIĘSNE
Sałatka z buraczków z majonezem
Sałatka ryżowa z tuńczykiem
RYBY
Filet z dorsza na parze
KURCZAK
Indyjski maślany kurczak
Udka z kurczaka na kiszonej kapuście
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się