Kuchnia Narodowa
Więcej
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Fasolowo ziemniaczane placki z bazylią
RIZOTTO
Marchewkowe risotto
Smażone grzyby Shimeji
Orkiszowe langosze
Tofu w potrójnej panierce
KURCZAK
Indyjski maślany kurczak
Ziemniaczane langosze
Ćwikłowe kofty
Smażony patison
Warzywne placki z kalarepy i cukinii
Smażony kalafior w cieście z ciecierzycy
Seitan z groszkiem
PRZETWORY
Winogronowy dżem
CIASTA KREMOWE
Somloi kluski (Somlói galuska)
Jabłkowa kremówka
Pomarańczowe ciasto z orzechami w karmelu
TORTY
Tort Malakoff z mascarpone
Tort Konik
ZUPY JARZYNOWE
Zupa demikat z ziemniakami
Warzywne klopsy z cukinią
SŁONE CIASTA
Bałkański kołacz z francuskiego ciasta
Curry z kalafiora i soczewicy
CIELĘCINA
Cielęca wątróbka z boczniakiem
Twarogowy lodowy deser
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się