Kuchnia Narodowa
Więcej
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Fasolowo ziemniaczane placki z bazylią
RIZOTTO
Marchewkowe risotto
Smażone grzyby Shimeji
Orkiszowe langosze
Tofu w potrójnej panierce
KURCZAK
Indyjski maślany kurczak
Ziemniaczane langosze
Ćwikłowe kofty
Smażony patison
Warzywne placki z kalarepy i cukinii
Smażony kalafior w cieście z ciecierzycy
Seitan z groszkiem
PRZETWORY
Pasteryzujemy - buraczki z chrzanem
MAKARONY
Tarhonya
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Słodko - kwaśna zupa fasolowa
CIASTA KREMOWE
Palce lizać
Marchewkowe ciasto z twarogiem
Pasteryzujemy gruszki
DODATKI ZIEMNIACZANE
Ziemniaki smażone na maśle
Zapiekana cukinia z parmezanem
SAŁATKI MIĘSNE
Sałatka z buraczków z majonezem
SŁODKIE ŚNIADANIA
Placuszki z dżemem
Warzywne klopsy z cukinią
Zapiekane ziemniaczane naleśniki z serem
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się