Kuchnia Narodowa
Więcej
KURCZAK
Szaszłyki z pieczarkami i mięsem z kurczaka
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Tofu szaszłyki w cieście
WIEPRZOWINA
Smażone mięso wieprzowe na słodko-kwaśno
RYBY
Smażone nuggetsy rybne z suma
Nadziewany bakłażan w cieście
Kapuściane placki
Smażony kalafior w pachnącym cieście
Smażony ser
SŁODKIE DANIA
Pączki pełnoziarniste
Smażony brokuł
INDYK
Smażone piersi z indyka w jogurtowej marynacie
Klasyczne kotlety schabowe
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Smażona wątróbka z królika
BABKI
Babka orkiszowa z delikatnym nadzieniem
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
CIASTECZKA
Kółeczka z orzechową pianką
SŁONE PRZEKĄSKI
Galaretka wieprzowa
SAŁATKI MIĘSNE
Delikatesowa sałatka
TORTY
Tort Konik
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
Wielkanocne precelki
CIASTA
Twarogowe ciasto z brzoskwiniami
Łagodna sałatka z kurczaka
Marokański wróbel w foremce keksowej
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się