Kuchnia Narodowa
Więcej
KURCZAK
Szaszłyki z pieczarkami i mięsem z kurczaka
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Tofu szaszłyki w cieście
WIEPRZOWINA
Smażone mięso wieprzowe na słodko-kwaśno
RYBY
Smażone nuggetsy rybne z suma
Nadziewany bakłażan w cieście
Kapuściane placki
Smażony kalafior w pachnącym cieście
Smażony ser
SŁODKIE DANIA
Pączki pełnoziarniste
Smażony brokuł
INDYK
Smażone piersi z indyka w jogurtowej marynacie
Klasyczne kotlety schabowe
PRZETWORY
Pasteryzujemy - buraczki z chrzanem
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Słodko - kwaśna zupa fasolowa
MAKARONY
Tarhonya
CIASTA KREMOWE
Palce lizać
Marchewkowe ciasto z twarogiem
DODATKI ZIEMNIACZANE
Ziemniaki smażone na maśle
Zapiekana cukinia z parmezanem
SAŁATKI MIĘSNE
Sałatka z buraczków z majonezem
SAŁATKI WARZYWNE
Sałatka ryżowa z tuńczykiem
Filet z dorsza na parze
Indyjski maślany kurczak
Udka z kurczaka na kiszonej kapuście
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się