Kuchnia Narodowa
Więcej
KURCZAK
Szaszłyki z pieczarkami i mięsem z kurczaka
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Tofu szaszłyki w cieście
WIEPRZOWINA
Smażone mięso wieprzowe na słodko-kwaśno
RYBY
Smażone nuggetsy rybne z suma
Nadziewany bakłażan w cieście
Kapuściane placki
Smażony kalafior w pachnącym cieście
Smażony ser
SŁODKIE DANIA
Pączki pełnoziarniste
Smażony brokuł
INDYK
Smażone piersi z indyka w jogurtowej marynacie
Klasyczne kotlety schabowe
ZUPY GRZYBOWE
Zupa z leśnego grzyba siedzunia sosnowego
PRZETWORY
Winogronowy dżem
KACZKA
Pieczone skrzydełka z kaczki
DODATKI ZIEMNIACZANE
Ziemniaki smażone na maśle
ZUPY MIĘSNE
Drobiowy rosół z brukselką i domowym makaronem
RYŻ
Ryż basmati z warzywami
Pieczona kaczka - najprostszy sposób na jej przygotowanie
TORTY
Tort jabłkowo-mascarpone bez pieczenia
CIASTA
Jabłkowy kołacz Harmonijka
Cukinia faszerowana wieprzowiną
ŚNIADANIOWE KASZE
Owsianka z prosa z jabłkami
ZUPY JARZYNOWE
Rozgrzewająca zupa warzywna
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się