Kuchnia Narodowa
Więcej
CIASTA KREMOWE
Ciastka miodowe z orzechowym grylażem
Jurgason 60 min. średnia
KURCZAK
Gulasz z kurczaka
Dada 40 min. niska
KACZKA
Pieczona kaczka - najprostszy sposób na jej przygotowanie
Dada 2 h. 30 min. średnia
INDYK
Udziec z indyka w sosie curry
Dada — średnia
CIASTA
Ciasto budyniowe ze śmietaną
Pijane makowe kostki
Dada 60 min. wysoka
Kokosowe ciasto w foremce keksowej
Dada 1 h. 30 min. wysoka
BABKI
Babka z twarogowym nadzieniem
Wesoła nadziewana babka
Dada 1 h. 15 min. średnia
Kokosowe kawałki
Norika 50 min. średnia
STRUDLE
Makowo - wiśniowy strudel z ciasta francuskiego
Jurgason 30 min. średnia
SŁODKIE DANIA
Delikatne śliwkowe buchty
KLUSKI NA PARZE
Knedle z pieczarkami i boczkiem
Michal 1 h. 10 min. niska
SOSY
Sos serowo - ziemniaczany
Dada 30 min. niska
Budyniowy deser z kaszą manną
Dada — niska
Potrawka z cukinii
Jurgason 45 min. średnia
Potrawka z soczewicy
Jurgason 50 min. niska
NALEŚNIKI
Naleśniki Admirał
Dada 60 min. średnia
Szpinakowa potrawka z mrożonego szpinaku
Dada 20 min. niska
SŁONE PRZEKĄSKI
Skwarkowe ślimaczki
Jurgason 50 min. średnia
Kawowo - karmelowe ciasto
Jurgason 60 min. wysoka
Czekoladowo - orzechowe ciasto
Orzechowy warkocz z ciasta drożdżowego
Zuzka 50 min. średnia
TORTY
Nektarynkowy tort z bitą śmietaną
Zuzka 1 h. 30 min. średnia
ROLADY
Rolada kokosowa bez pieczenia
Filety z kurczaka w ziemniaczanym cieście
MAKARONY
Makaron z sosem z czarnej fasoli
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się