PRZEPISY
Targaniec to europejski przysmak z puszystego delikatnego ciasta smażonego na maśle. Podaje się posypany cukrem z owocowymi kompotami.
Omlet ze słodkim groszkiem i słonym serem feta.
Duża, mieszana faszerowana rolada mięsna.
Przepis na przygotowanie, obecnie światowej sławy sernik.
Proste i smaczne domowe pianki pieczone bez użycia foremek.
Doskonały klasyczny przepis na tradycyjne i ulubione kotleciki. Podajemy z gotowanymi ziemniakami, pokrojoną świeżą cebulą i musztardą.
Efektowna kremowa rolada, której przygotowanie może wydawać się skomplikowane, ale naprawdę jest całkiem proste. Nasze zdjęcia z jej przygotowania was niezawodnie poprowadzą.
Dla wszystkich miłośników ostrych dań polecamy przepis na pikantną jajecznicę z grzybami.
Domowa jest najlepsza. Przez cały rok na śniadanie na drugi dzień po upieczeniu, na Boże Narodzenie do kapustnicy. Dzieci lubią także „świąteczne dukatowe bułeczki”, kiedy chałkę pokroimy na kawałki i na talerzu zalejemy ją budyniem ...
Przepis na smaczne kakaowe naleśniczki pancakes z delikatnego puszystego ciasta. Według smaku podajemy z dżemem, klonowym syropem albo oprószone cukrem lub cynamonem.
Tradycyjna smażona zupa z jajkiem, wzbogacona o marchewkę usmażoną ma maśle, która dodaje jej wspaniały kolor oraz smak.
Klasyczne kawałki knedli z grzybami? Oczywiście, że pychotka! Spróbujcie do niej dodać kiszoną kapustę ... mniam!
Przepis na przygotowanie smażonych krokietów z ziemniaczanego puree.
Actifry przepis na łagodne wieprzowe kotleciki z wędzonym serem i kółeczkami pomidorów. Doskonałym dodatkiem są ziemniaki na jakikolwiek sposób.
Kolorowa wołowa rolada zapieczona w cieście francuskim. Możemy ją podawać jako ciepły obiad z ziemniaczanymi dodatkami. Tak samo doskonale smakuje na zimno i dlatego świetnie pasuje jako wielkanocny poczęstunek.
Roladę podajemy śmigusowym oblewaczom na zimno, z tradycyjną weką. Ci, którzy u nas zostaną aż do obiadu możemy roladę podgrzać i podać z ziemniaczanym puree.
Lekkie i zdrowe warzywne danie.
Łagodny smakołyk nie tylko dla wegetarian.
Lekko wysmażony brokuł.
Tradycyjne słowackie główne danie nadające się jako poczęstunek dla całej rodziny podczas świąt.

Najpopularniejsze przepisy

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się