Kuchnia Narodowa
Więcej
ZUPY JARZYNOWE
Rozgrzewająca zupa warzywna
Curry z kalafiora i soczewicy
Żółta pomidorowa zupa
SOSY
Gęsty dodatek z czerwonej soczewicy i niedźwiedzim czosnkiem
Warzywna zupa z czerwoną soczewicą
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Wegetariańska faszerowana papryka
Soczewicowy masala dal
Czerwona soczewica ze szpinakiem
Ajurwedyjska zupa Kiczadi
Sos z czerwonej soczewicy z kokosowym mlekiem
Curry z soczewicą i dynią
PRZETWORY
Pasteryzujemy - buraczki z chrzanem
WYROBY CUKIERNICZE
Rumowe kulki tylko dla dorosłych
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Słodko - kwaśna zupa fasolowa
MAKARONY
Tarhonya
DODATKI ZIEMNIACZANE
Domowe ziemniaczane loksze
CIASTA KREMOWE
Palce lizać
Pasteryzujemy gruszki
Ziemniaki smażone na maśle
Zapiekana cukinia z parmezanem
SAŁATKI MIĘSNE
Sałatka z buraczków z majonezem
SŁODKIE ŚNIADANIA
Placuszki z dżemem
SAŁATKI WARZYWNE
Ćwikłowa sałatka z owocami i kukurydzą
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się