Kuchnia Narodowa
Więcej
ZUPY JARZYNOWE
Rozgrzewająca zupa warzywna
Curry z kalafiora i soczewicy
Żółta pomidorowa zupa
SOSY
Gęsty dodatek z czerwonej soczewicy i niedźwiedzim czosnkiem
Warzywna zupa z czerwoną soczewicą
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Wegetariańska faszerowana papryka
Soczewicowy masala dal
Czerwona soczewica ze szpinakiem
Ajurwedyjska zupa Kiczadi
Sos z czerwonej soczewicy z kokosowym mlekiem
Curry z soczewicą i dynią
CIASTA KREMOWE
Twarogowe tiramisu
SŁONE PRZEKĄSKI
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
Kremowe ciasto z mascarpone
KURCZAK
Piersi z kurczaka nadziewane pleśniowym serem i boczkiem
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
Bananowo - migdałowe ciasto
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
CIASTECZKA
Kokosanki
Kokosowe kawałki
CIASTA
Twarogowe ciasto z brzoskwiniami
RYBY
Łosoś w ziołowo-musztardowej panierce
Czekoladowe babeczki
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się