Kuchnia Narodowa▼
Więcej▼
ZUPY JARZYNOWE
Rozgrzewająca zupa warzywna
Curry z kalafiora i soczewicy
Żółta pomidorowa zupa
SOSY
Gęsty dodatek z czerwonej soczewicy i niedźwiedzim czosnkiem
Warzywna zupa z czerwoną soczewicą
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Wegetariańska faszerowana papryka
Soczewicowy masala dal
Czerwona soczewica ze szpinakiem
Ajurwedyjska zupa Kiczadi
Sos z czerwonej soczewicy z kokosowym mlekiem
Curry z soczewicą i dynią
WYROBY CUKIERNICZE
Kokosowy pień
SŁODKIE DANIA
Makiełki z makiem
SAŁATKI MIĘSNE
Sałatka Paryski sen
CIASTECZKA
Ciastka z żółtek
ZDROWE WYPIEKI
Raw daktylowo-kokosowe batoniki
CIASTA KREMOWE
Makowa kremówka
CIASTA
Jabłkowo-makowe ciasto
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Zupa fasolowa z wędzoną golonką
Laskowe dukaty
STRUDLE
Strudel śliwkowy
BABECZKI
Czekoladowe koszyczki z waniliowym kremem
Pampuszki z truskawkowym kremem
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Zalogować się