Kuchnia Narodowa
Więcej
KURCZAK
Plastry z kurczaka z sosem kukurydziano-awokadowym
Drobiowa rolada z farszem z pieczywa
Rolki z kurczaka faszerowane szpinakiem
INDYK
Marynowane pieczone udka z indyka
WIEPRZOWINA
Pieczone udo wieprzowe
Zapiekane piersi z kurczaka z kiszoną kapustą
Mięsno hermelinowe kuleczki na patyczku
SŁONE PRZEKĄSKI
Nakładany hermelin
Steki z kurczaka z sosem z sera pleśniowego
Szaszłyki w parowarze
Pieczone piersi z kurczaka z ziemniakami
Paluszki serowe z ciasta francuskiego
SONE CIASTA
Bałkański kołacz z francuskiego ciasta
SOSY
Czerwona soczewica ze szpinakiem
SONE PRZEKĄSKI
Bryndzowe nadziewane kanapeczki
SODKIE DANIA
Ryżowe ciasto z twarogiem
CIASTA
atwe lane buchty
ZDROWE WYPIEKI
Raw makowe kuleczki
PASTY
Twarogowo - serowa pasta
Piersi z kurczaka z brokułami
Indycza rolada ze szpinakiem i jajecznicą
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Kalafiorowa jajecznica
CIASTA KREMOWE
Truskawkowy lodowy deser
© 2011 - 2023 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie