Kuchnia Narodowa
Więcej
SŁONE PRZEKĄSKI
Nadziewany pikantny hermelin w oleju
KURCZAK
Drób z wieprzową wątróbką
ActiFry kotlety drobiowe w serowej panierce z pikantnymi frytkami
WIEPRZOWINA
Mięsno hermelinowe kuleczki na patyczku
ActiFry piersi z kurczaka z truskawkowym sosem
ActiFry Skrzydełka z kurczaka w imbirowej marynacie
Nakładany hermelin
Steki z kurczaka z sosem z sera pleśniowego
Pieczone udka z kurczaka z marchewką i rodzynkami
Nakładany Camembert z czosnkiem i cebulą
Grillowany ser dojrzewający z orzeszkami ziemnymi
Piersi z kurczaka w jogurtowej marynacie
MAKARONY
Tarhonya
MIĘSO
Salceson
CIASTA KREMOWE
Twarogowo-morelowe ciasto
WYROBY CUKIERNICZE
Nadziewane kokosowe jajka
Pogacze ze skwarkami
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Zapiekany kalafior z twarogiem
Kawowo kokosowe ciasto
Boczniak w sosie z kurkumy
CIASTECZKA
Orzechowe świąteczne ciasteczka
Placki ziemniaczane z niedźwiedzim czosnkiem
MUFFINY
Jogurtowe muffiny
Placki z ziemniaczanego ciasta z brokułem
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie