Kuchnia Narodowa
Więcej
SŁONE PRZEKĄSKI
Nadziewany pikantny hermelin w oleju
KURCZAK
Drób z wieprzową wątróbką
ActiFry kotlety drobiowe w serowej panierce z pikantnymi frytkami
WIEPRZOWINA
Mięsno hermelinowe kuleczki na patyczku
ActiFry piersi z kurczaka z truskawkowym sosem
ActiFry Skrzydełka z kurczaka w imbirowej marynacie
Nakładany hermelin
Steki z kurczaka z sosem z sera pleśniowego
Pieczone udka z kurczaka z marchewką i rodzynkami
Nakładany Camembert z czosnkiem i cebulą
Grillowany ser dojrzewający z orzeszkami ziemnymi
Piersi z kurczaka w jogurtowej marynacie
CIASTA KREMOWE
Twarogowe tiramisu
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
Kremowe ciasto z mascarpone
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
Ciasto orzechowo - karmelowe
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
Galaretka wieprzowa
CIASTECZKA
Kokosanki
SŁODKIE DANIA
Delikatne śliwkowe buchty
CIASTA
Twarogowe ciasto z brzoskwiniami
RYBY
Łosoś w ziołowo-musztardowej panierce
Sandacz na prowansalski sposób
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się