Kuchnia Narodowa
Więcej
SŁONE PRZEKĄSKI
Nadziewany pikantny hermelin w oleju
KURCZAK
Drób z wieprzową wątróbką
ActiFry kotlety drobiowe w serowej panierce z pikantnymi frytkami
WIEPRZOWINA
Mięsno hermelinowe kuleczki na patyczku
ActiFry piersi z kurczaka z truskawkowym sosem
ActiFry Skrzydełka z kurczaka w imbirowej marynacie
Nakładany hermelin
Steki z kurczaka z sosem z sera pleśniowego
Pieczone udka z kurczaka z marchewką i rodzynkami
Nakładany Camembert z czosnkiem i cebulą
Grillowany ser dojrzewający z orzeszkami ziemnymi
Piersi z kurczaka w jogurtowej marynacie
PRZETWORY
Pasteryzujemy gruszki
DODATKI ZIEMNIACZANE
Domowe ziemniaczane loksze
CHLEB
Indyjskie placki chlebowe Chapati
Szynkowa mini pizza
Szybkie słone paluszki
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Warzywne klopsy z cukinią
BABKI
Kakaowa babka z twarogiem
Zapiekane ziemniaki
Czekoladowo kokosowa babka z orzechami
Orzechowo skwarkowe pogacze
ActiFry tofu placki z marchewką
© 2011 - 2023 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie