Kuchnia Narodowa
Więcej
SŁONE PRZEKĄSKI
Nadziewany pikantny hermelin w oleju
KURCZAK
Drób z wieprzową wątróbką
ActiFry kotlety drobiowe w serowej panierce z pikantnymi frytkami
WIEPRZOWINA
Mięsno hermelinowe kuleczki na patyczku
ActiFry piersi z kurczaka z truskawkowym sosem
ActiFry Skrzydełka z kurczaka w imbirowej marynacie
Nakładany hermelin
Steki z kurczaka z sosem z sera pleśniowego
Pieczone udka z kurczaka z marchewką i rodzynkami
Nakładany Camembert z czosnkiem i cebulą
Grillowany ser dojrzewający z orzeszkami ziemnymi
Piersi z kurczaka w jogurtowej marynacie
PRZETWORY
Pasteryzujemy gruszki
CIASTA KREMOWE
Somloi kluski (Somlói galuska)
Jabłkowa kremówka
Pomarańczowe ciasto z orzechami w karmelu
PASTY
Jabłkowo - czekoladowy krem
TORTY
Tort Malakoff z mascarpone
KACZKA
Letnia pieczona kaczka z warzywną surówką
Tort Konik
RYŻ
Śmietanowy ryż
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Warzywne klopsy z cukinią
Curry z kalafiora i soczewicy
Twarogowy lodowy deser
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się