Kuchnia Narodowa
Więcej
KURCZAK
Drób na maśle ze smażoną fasolką szparagową
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Curry czosnkowe grillowane tofu
Curry piersi z zieloną fasolką szparagową
ŚNIADANIA Z JAJEK
Jajecznica z tofu i rzodkwią
SOSY
Pieczarkowy sos curry
Piersi z kurczaka w curry i imbirze
Kurczak na hiszpański sposób
SAŁATKI WARZYWNE
Ryżowa sałatka z groszkiem
RYBY
Dorsz z sosem curry
Kurczak po chińsku
ZUPY JARZYNOWE
Kapuściana zupa redukująca
INDYK
Udziec z indyka w sosie curry
ZUPY GRZYBOWE
Zupa z leśnego grzyba siedzunia sosnowego
PRZETWORY
Winogronowy dżem
Rolada z kurczaka z mielonym mięsem
RYŻ
Ryż na maśle
Sałatka z białej kapusty
DODATKI ZIEMNIACZANE
Ziemniaki smażone na maśle
ZUPY MIĘSNE
Frankfurcka zupa
Ryż basmati z warzywami
CIASTA
Ciasto na zsiadłym mleku
SYROPY I HERBATY
Bożonarodzeniowy poncz
SŁODKIE DANIA
Ziemniaczane kulki nadziewane makiem
CIASTECZKA
Pierniczki z białą polewą
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się