Kuchnia Narodowa
Więcej
KURCZAK
Drób na maśle ze smażoną fasolką szparagową
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Curry czosnkowe grillowane tofu
Curry piersi z zieloną fasolką szparagową
ŚNIADANIA Z JAJEK
Jajecznica z tofu i rzodkwią
SOSY
Pieczarkowy sos curry
Piersi z kurczaka w curry i imbirze
Kurczak na hiszpański sposób
SAŁATKI WARZYWNE
Ryżowa sałatka z groszkiem
RYBY
Dorsz z sosem curry
Kurczak po chińsku
ZUPY JARZYNOWE
Kapuściana zupa redukująca
INDYK
Udziec z indyka w sosie curry
PRZETWORY
Pasteryzujemy - buraczki z chrzanem
MAKARONY
Tarhonya
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Słodko - kwaśna zupa fasolowa
CIASTA KREMOWE
Palce lizać
Marchewkowe ciasto z twarogiem
Pasteryzujemy gruszki
DODATKI ZIEMNIACZANE
Ziemniaki smażone na maśle
Zapiekana cukinia z parmezanem
SAŁATKI MIĘSNE
Sałatka z buraczków z majonezem
SŁODKIE ŚNIADANIA
Placuszki z dżemem
Warzywne klopsy z cukinią
Zapiekane ziemniaczane naleśniki z serem
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się