Kuchnia Narodowa▼
Więcej▼
SŁONE PRZEKĄSKI
Nadziewany pikantny hermelin w oleju
Dada — średnia
Pokaż przepis
DANIA WEGETARIAŃSKIE
ActiFry hermelin z orzechami
Dada 60 min. niska
RYBY
Panga zapieczona z hermelinem
Zuzka 35 min. niska
WIEPRZOWINA
Mięsno hermelinowe kuleczki na patyczku
Dada 60 min. średnia
Nakładany hermelin
Zuzka 20 min. niska
PASTY
Pasta z sera hermelin
Michal 10 min. niska
Hermelin w winnym cieście
Dada 15 min. niska
Kieszonki z hermelinem
Jurgason 30 min. niska
SOSY
Sos serowo - ziemniaczany
Dada 30 min. niska
Smażone grzyby Shimeji
PRZETWORY
Mrożony niedźwiedzi czosnek
SAŁATKI MIĘSNE
Sałatka z buraczków z majonezem
KURCZAK
ActiFry Piersi z kurczaka ze szpinakiem
CIASTA KREMOWE
Kokosowe kulki
Sos tatarski z kwaśnej śmietany
CIASTECZKA
Laskowe dukaty
CIASTA
Tradycyjne czereśniowe ciasto
ZUPY MIĘSNE
Kapustnica
WYROBY CUKIERNICZE
Kulki kasztanowo - owsiane
Bożonarodzeniowe kawowe ciasteczka
ŚNIADANIA Z JAJEK
Brokuły z jajkiem
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Zalogować się