Kuchnia Narodowa▼
Więcej▼
SŁONE PRZEKĄSKI
Nadziewany pikantny hermelin w oleju
Dada — średnia
Pokaż przepis
DANIA WEGETARIAŃSKIE
ActiFry hermelin z orzechami
Dada 60 min. niska
RYBY
Panga zapieczona z hermelinem
Zuzka 35 min. niska
WIEPRZOWINA
Mięsno hermelinowe kuleczki na patyczku
Dada 60 min. średnia
Nakładany hermelin
Zuzka 20 min. niska
PASTY
Pasta z sera hermelin
Michal 10 min. niska
Hermelin w winnym cieście
Dada 15 min. niska
Kieszonki z hermelinem
Jurgason 30 min. niska
SOSY
Sos serowo - ziemniaczany
Dada 30 min. niska
CIASTA KREMOWE
Somloi kluski (Somlói galuska)
DODATKI ZIEMNIACZANE
Ziemniaki smażone na maśle
CIASTECZKA
Laskowe dukaty
STRUDLE
Jabłka z cieście francuskim (w szlafroczku)
SAŁATKI MIĘSNE
Sałatka Cezar
SŁODKIE DANIA
Orzechowy makaron
Chałupnicze langosze
Kakaowe kuleczki
ŚNIADANIOWE KASZE
Owsianka z jabłkami i cynamonem
SAŁATKI WARZYWNE
Sałatka z selerem i ananasem
CIASTA
Czereśniowe clafoutis
Wieprzowina na kminku
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Zalogować się