Kuchnia Narodowa
Więcej
SŁONE PRZEKĄSKI
Nadziewany pikantny hermelin w oleju
Dada — średnia
DANIA WEGETARIAŃSKIE
ActiFry hermelin z orzechami
Dada 60 min. niska
RYBY
Panga zapieczona z hermelinem
Zuzka 35 min. niska
WIEPRZOWINA
Mięsno hermelinowe kuleczki na patyczku
Dada 60 min. średnia
Nakładany hermelin
Zuzka 20 min. niska
PASTY
Pasta z sera hermelin
Michal 10 min. niska
Hermelin w winnym cieście
Dada 15 min. niska
Kieszonki z hermelinem
Jurgason 30 min. niska
SOSY
Sos serowo - ziemniaczany
Dada 30 min. niska
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Smażona wątróbka z królika
BABKI
Babka orkiszowa z delikatnym nadzieniem
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
Galaretka wieprzowa
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
CIASTA KREMOWE
Świąteczne truskawkowe ciasto
DODATKI ZIEMNIACZANE
Duszone paprykowe ziemniaki
Panga w sosie śmietanowo-musztardowym
CIASTA
Gruszkowe ciasto z karmelem
Biszkoptowe ciasto
Kasztanowe kremowe ciasto
SAŁATKI WARZYWNE
Sałatka Oakland
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się